Varför be om råd till styling?

Har läst hur många trådar som helst här inne nu om folk som inte vet vad dom ska göra med sina bilar? Men varför be om råd? det kan inte va särskilt kul att göra allt som alla andra tycker att man ska göra? känns lite som att det inte är ens eget då liksom? Om man inte vet vad man ska göra så e det väl bara att fundera lite mer oh leta inspiration från andras byggen?



Svar på inlägget: Varför be om råd till styling?



ja, kom på själv tycker jag med! en själv tycker ju det blir snyggast så sen kan man ju alltid få inspiration=)


precis, har ju läst hur många trådar som helst om folk som vill ha hjälp med vad som ska göras..Endast för att folk ska tycka om den. Man bygger väl om en bil för att man ska gilla den själv?


Kanske för att få tips och idéer på vad man kan göra? Kanske inte alla som har jätte livlig fantasi alltid!


jo visst men man behöver väl knappast fråga om en sån sak. räcker ju med att kolla runt på vad folk har gjort så får man inspiration till vad man själv kan göra..


Folk är väl lite skraja för att slänga in hela sin CRX:s inredning i plysh, sätta galler över fönstrena, sätta dit offroadstötdämpare (alla drar ju runt i SUVar ju) och osynliga avgasrör sen kommer dom till korvkiosken och alla skrattar eftersom det är helt fel


dom är rädd för att alla andra ska tycka att det är fult.


förstår inte heller.. man gör väl åt sig själv inte åt andra...


dumma trådar får dumma svar, du borde be om råd för din bil hehe nej men folk har kanske sett en bil med just de utseendet någon frågar om o kan dela med sej om hur de ser ut


vad som är ännu värre är alla muppar på detta forum som försöker få en att göra saker med sin bil som man inte ens bett dom om.






Sånt går inte att komma ifrån tyvärr, man får ta deras tips med en nypa salt och lite peppar om förslaget är fånigt


I och med att styling handlar om individuell smak är det kanske lite svårt att be om råd på hur man skall styla sin bil, men man kan alltid be om inspiration. Förhoppningsvis finns det fler därute med samma smak liksom...


Nått som är värre är dom som köper en "färdig" stylad bil och snackar som att dom har gjort allt själva.. :p


Att be om råd är i mitt fall att jag tvivlar mellan olika saker, och gärna skulle få reda på vilken av grejerna som jag har svårt att välja mellan får flest positiva reaktioner på. Ibland får man då också ett till alternativ som man inte ens visste fanns. Så ibland tjänar man på fråga annat folk


inspiration, tillvägagångssätt, kostnad, kanske är det dolda kostnader i ett tänkt arbete som man inte räknat med, kanske finns flera olika firmor som erbjuder liknande produkter och vill veta vad som är best bang for buck osv osv osv...konceptet med ett forum helt enkelt. Värre är väl alla 200 köprådstrådar om samma bilar jämt (typ tips om bil för 50-100 000. "rolig bakhjulsdriven bil" "köpråd volvo 850" finns ju en del redan )


förstår det inte heller ? skönheten ligger ju i betraktarens öga , alla har ju olika uppfattningar om va som e snyggt.


Jag har en teori... Gammal bil:Personen har skramlat ihop lite deg och vill ge "häcken" samma attityd som Eleanor i Gone in 60... Personen kollar på alla stylingsidor som google nosar fram. Personen vill köpa allt som passar till bilen, även en del "universal" grejer. Personen märker att prislappen för kalaset överstiger bilens inköpspris 3ggr om... Personen bestämmer sig för att bara köpa det nödvändigaste/ mest accepterade hos medelsvensson. Personen skapar en tråd för att se hur andra resonerar. Ny bil:Personen vill/kan inte meka så mycket själv, och köper en utan mekbehov. Personen gillar the Fast & the Furious filmerna och vill ge bilen samma utseende. Personen har kollat på Realcar och Blueride men orkade inte leta mer. Personen frågar hur andra skulle ha gjort för att få "facit" på vad som krävs för att få lite "street cred". Ny, vräkig bil:Personen vill bara visa upp bilen i en tråd som inte blir låst på direkten. Lite fördommar och ironi, visst, men något korn av sanning kanske det ligger i det?


Det ligger mycket sanning i det du säger...


för att man vill ha bekräftelse på att det man tänkt att göra är ok..ofta så lägger dom fram alternativ,,typ ska jag välja sak nr 1 elr 2.Skumt att inte veta själv vad man vill ha.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka