Köpråd : Nissan 200sx s13 - Vad bör tänkas på?

Ska köpa mig en S13 och behöver en checklista när man kollar på bilen. vad man bör tänka på när man är och kollar på bilen. Någon som kan hjälpa mig en det? (och nej, den s13 som står på mig, den är intek ör dudlig och står i ett förråd så den har inget med saken att göra )



Svar på inlägget: Köpråd : Nissan 200sx s13 - Vad bör tänkas på?



kolla sparklådor och baklucka efter rost, kolla även i dörrarna och runt framrutan. sen ska du lyssna om motorn knackar eller för nå missljud, kolla om den ryker mke, ryker den vit/gråaktigt och mke så har turbon sett sina bättre dagar. kör och lyssna efter oljud från lådan och diffen se så att den inte slirar på kopplingen om han har laddmätare så kan du ju även se om den laddar normalt. MVH


gå in på 200sx.nu där står allt du behöver veta!


Sök..finns gott om trådar


Vart i på sidan eller i forumet? isf vart? Varit inne och kikar man har väl letat lite fel!


http://www.nogs.se/index.php?option=com . ;Itemid=67


Tack ska du ha! Jag var lite blind!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka