Köpråd Toyota Supra

TJA har inget med utseende eller styling tänkte bara fråga om någon här vet någon Spec sida för toyota supra. annons sida spec för dom bara. om någon vet förutom Blocket ? ska köpa mig en nu för omkring 150 000



Svar på inlägget: Köpråd Toyota Supra



http://www.europeansportscars.se/


se där en rubrik som är kass.


Ändra rubriken till något tydligare. Mvh Moderator


Kolla med Europeansportscars, Borås specialbilar, PB-Z, Japspec. De är väl de firmor som är mest seriösa i sverige. 150 000 är en bra budget då kan du hitta ett fint objekt. Lycka till.


TACK arå jag ska nog hitta någon fin. den kommer in på garget när jag har den


japcity= bra de var genom de jag köpte de var de besta affär jag gjort otrolig trygg


Köp privat.. mycket bättre.. tycker alla importörer lägger på som fan.. men det är ju klart dom behöver det för att täcka personalen.. som europeansportscar: 3 sälgare, en som är i england, resor, traktament frakt, reg och hyra på lokaler blir mycket pengar.. för 150k hittar du en riktigt snygg manuell privat..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka