Kamerastativ (köpråd)

Hej! Jag har tänkt att köpa ett stativ, men vet inte vilket jag vill ha, jag har tänkt så här att det antingen blir ett enbensstativ eller ett trebens, om man köper ett enbens så är det ju smidigt, men jag vet inte vilket som blir bäst. vad tycker ni?



Svar på inlägget: Kamerastativ (köpråd)



http://www.fynda.se/show_prod.php?prodid=3534e köpte jag mitt, inget överpris alls, och otroligt stabilt. Går få mycket längre än vad det står, massa funktioner. Har recension på sidan under stativet


Jag vet inte riktigt vad du sysslar med för fotografering men en monopod känns onödigt. Vad har du för kamera (syftar på vikten) och budget? Själv äger jag ett Manfrotto 055 Pro B med en 486RC2 kulled. Stabilt som sjutton! Om du vill komma ned i pris så kan jag rekommendera Velbon's DF-serie. Mycket stativ för pengarna.


Jag har föredragit trebent de få gånger jag fotat med stativ. men det är personligt. Kanske åka till någon butik o prova, klämma o känna?


http://www.cyberphoto.se/?http://www.cy . icle=2841P Ska själv köpa ett sånt


Ett förslag är att köpa ett ordentligt 3-bens och sen ett billigt enbens från kaffebrus.com. Så har du tillgång till både och.


jag tänker bara hjälpa till! Om du inte önskar att din tråd stängs bör du ändra din rubrik (stativ) mot någonting bättre. ex: (stativ enben eller 3 bens?) så att man förstor vad det handlar om innan man öppna den. Kolla på rubriksanvisningar. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar


Kan varmt rekommendera Velbons stativ iaf. http://www.inwarehouse.se/k/ki.aspx?sku=333802 Får verkligen bra stativ för de pengarna tycker jag. Stabila, lätta att använda, mycket inställningsmöjligheter och väger lite.


Är helt förälskad i mitt Manfrotto-stativ (trebens). Dock kostade det nästan 2.700kr. Men ja.. man får vad man betalar för. Beror lite på budget och sådär. Gillar inte det där när man måste skruva på tusen rattar för att kunna justera vinkeln på kameran och så. Dessutom måste mitt stativ vara stabilast i världshistorien...


tack för alla svar:)






Instämmer helt på den kulleden. Dock kan du välja manfrotto 190XB som stativ och spara ett par hundra.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka