Köpråd: Peugeot 206 RC - Vad tycker ni?

Tjenare, helt ny på detta forum Någon här som äger eller har ägt, alternativ kört en Peugeot 206 RC? Funderar på att köpa en och skulle väldigt gärna vilja ha feedback. Mvh Micke!



Svar på inlägget: Köpråd: Peugeot 206 RC - Vad tycker ni?



Hej! Får väl börja med att välkomna dig till detta forum. Som svar på din fråga så är det så enkelt som att det är en rolig bil, mycket körglädje. Dock får du inte räkna med nån komfort eller en helt felfri bil. Det är en fransk bil och franska bilar krånglar. Gällande komforten så skramlar det, plastig inredning och lite därtill. Men gör man som jag och tar det för vad det är så är det en rolig bil för vettiga pengar, jag äger ju faktiskt två stycken 206:or. Mvh. David.


Kolla in clio sport också som alternativ, tyckte den kändes mer gedigen än 206 rc


Bilen har låg utväxling med och drar en hel del bensin vid lite "högre" farter. Bara ett tillägg till Davids annars så kompletta inlägg. MVH/Jerker


Kan inte någonting speciellt om dom, förutom att dom är bra grymma och jag själv gärna skulle vilja ha en!


Ekonomi och David har aldrig passat ihop. En bil ska dricka bensin, precis som att en människa måste äta. Spelar väl ingen roll hur mycket den dricker. Men det stämmer fint att den varvar som satan och skulle inte bli ledsen av en 6-växlad låda. Mvh. David. PS. Jerker, bilen i garaget saknar dig.


Tack för tipsen! Sjukt snygg 206a där torlejf



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka