Köpråd: Bil för max 35000?

Funderar på att köpa mig någon bil av något slag... Men har en väldig beslutsångest! Vill helst ha nån lite "vassare" bil, som t.ex Audi a4 1.8t, Om man chippar den så kan den väl få uppemot 200hk? Det hade räckt för mig;) Men har också läst att Audi a4ans framvagn inte ska vara det bästa... Så har ni några tips? Inga volvos helst, och HELST en bakhjulsdriven/Furhjuls, känns så tråkigt med frakhjulsdriven



Svar på inlägget: Köpråd: Bil för max 35000?



En BMW 328 E36 kanske hade varit något? 192 hk om jag inte minns helt fel


Min är till salu.. Bor kanske en bit från dig men men. Finns på blocket - 9-3 2.0t i västmanland Mvh


Okej, det lät ju bra, men då är det ju BMW ! Vem köper en sån bil för att inte gasa Klart det finns fina men många lär ju vara ganska utgasade:) Kollade på denna, http://www.blocket.se/vi/21534236.htm?ca=1_4_s Ägaren finns här på garaget och heter pekkasaaro, kanske inte så vass bil då men den var då snygg Vet inte om man får dubbelposta så svarar här, men till dig med saaben, helst inte framhjuls


Vet att du hade skrivit det i tråden när du skapade den.. men detta var bara en tanke Lycka till med köpet


well saabarna får du mest krut i för pengarna. En 9000 2.3 LTT i ganska bra skick kostar 20 papp, sen har du 15 papp till trim Framhjulsdrift är dock öken ibland. Och ska du ha RWD så är det BMW du ska ha.


jag hade sattsat på en a4 men då ska du köpa 95 och uppåt.


193hp har dem strypta (dvs orginal), byt insug så får du minst 210hp iaf. Och det är fullt möjligt att hitta fina ex även om det också finns många vrak därute. Kolla upp bilens historik innan du åker bara så kommer du slippa många onödiga resor för att möta ett vrak när du kommer fram (gäller alla märken ifs) Bmwn, som du skrev, inbjuder till hård körning ungefär som en valp bjuder in till lek. En riktigt rolig och kapabel bil att köra. Kolla Autopower.se där står en hel del nyttigt om Bmw, bla en begagnatguide till de flesta modellerna. Och kolla "powerbörsen", där är många av dem som säljer sin Bmw entusiaster som förhoppningsvis tagit hand om sin bil bättre Lycka till med köpet!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka