Köpråd Bmw 320d -99

Tja ska kolla på en bmw 320d -99 i morgon. bilen har gått 16.000 4drs 18" nybes nyskattad. Pris 58:000 BMW 320 Diesel Mätarställning: 16600 mil Färg: Gul Karosseri: Sedan Info: Diesel, ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, Airbag förare & passagerare, Antispinn, CD-stereo, Elhissar fram Elspeglar, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, Larm, LM-fälgar, Servostyrning, Sidoairbag, Vinterhjul, Yttertemperaturmätare, Nybes U.A. Nyskattad,Går Låter detta rimligt?? Är det något jag ska titta på speciellt? Tack för snabbt svar!



Svar på inlägget: Köpråd Bmw 320d -99



Läs http://autopower.se/Guider/begagnatguiden/E46/ En 320d 99 med 16600mil på mätaren känns skruvad men den kan ha gått lite under ett viss period.


Lånar tråden, är riktigt sugen på denna skönhet http://www.blocket.se/vasterbotten/BMW_ . amp;last=1 hur står sig kamkedja, glödstift och allt sånt på dessa? och är priset ok kontra milen? Mvh NJ


Citerat från Autopower: Bakvagnens infästning i karossen kan brista på tidiga E46. Något som resulterar i missljud vid körning på ojämn väg samt ett instabilt beteende vid körning i högre hastigheter. Bilar med dragkrok är speciellt utsatta. Ett problem som både är allvarligt och besvärlig att kontrollera. Sök på tråden "Hjälp! Bakvagnen sitter löst..." på Autopower. Där finns mycket läsning om bakvagnar. Importerade dieselmodeller:Dieseldrivna E46 modeller var under åren 01 - 04 väldigt populära tjänstebilar som under kort tid (3-4 år) rullade långa sträckor, ca 15 - 20.000 mil. Dessa bilar är ganska svårsålda i Tyskland och reas därför ut till låga priser. Detta i kombination med gedigen kvalitet som gör det svårt att avgöra en bils verkliga mätarställning gör dessa modeller populära hos mindre nogräknade importörer. Var därför mycket noggrann med kontroll av historik vid köp av en lågmilad dieselbil och ha i åtanke att en lågmilad diesel betingar ett betydligt högre pris i Tyskland än i hemma i Sverige, vilket gör de olönsamma att importera. Edit: Kan tillägga att jag själv aldrig skulle våga chansa på en tidig E46!!


Har fått höra att insprutningspumpen lätt far på dessa? stämmer det?


snacka med Galic_andro på g.org. han kan det där med 320d e46or då han forskat och köpt en precis.


Tackar! har skrivit till han nu!


Har den rullat 16k ärliga mil är den inte mycket för den modellen, har den rullade 16k skruvade (=30k verkliga som mest?) är inte heller det någon fara. Den orkar gå längre än så, men att sälja en sådan bil blir inte lätt. Annars är det en trevlig vagn du valt


det är inte den jag frågar om, utan denna Pris: 49 000:- 54 000:- Årsmodell: 2000 Skellefteå: Visa var Miltal: 30 000 - 34 999 Växellåda: Manuell Bränsle: Diesel Tänkte nu sälja bilen pga av skoterköp. * Nyskattad * Nybesiktad * 31300 mil * Dieselvärmare * Drag * Mörk tyginredning * M-Chassi * 4 x Hella extraljus * Sommar 18" M3-fälgar * Vinter 16" * Servad enligt bok * SV-såld * Elhissar fram * Elspeglar RING för mer info eller frågor!


Många mil på mätaren där, inga problem för en rätt servad modern bil utan problemen ligger snarare i folks ögon. Att sälja den om några år med 35k+ mil på mätaren(?) blir inte lätt. Men vid 30k mil rullade farsans E46 (med bensin 6a visserligen) fortfarande som en ny klocka, vilket den även gjorde när den såldes kring 40k mil. Detta gäller även andra E46 med många mil jag sett. Men, med så många mil spelar hur bilen är skött och körd en hel del roll. Noggrann koll är ett tips, gärna hos någon oberoende testcenter som tex ett M-test






mjo det är ju en del mil.. men den är ju samtidigt servad enligt bok och ser väldigt fräsch ut, om man nu vågar lita på bilderna


Det man ska tänka på med "gamla" 320d är att dieselpumparna säger upp sig väldigt tidigt vilket resulterar i pumpreparation för dyyyyra pengar. Rekommender den nyare 320d som kom 2001/02 istället som har en bättre pump.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka