Köpråd bil ca 40000kr

sho, det har nu blivit dags för ett bilköp. Det jag söker är en bil som kostar upp till 40000kr som ska ha en rolig motor med skön acceleration. Jag föredrar en turboladdad motor. Jag är ganska intresserad av en 9-3 aero runt årsmod. -00. Men jag vill ha tips om vad det finns för roliga bilar för dom pengarna, det uppskattas om ni även skriver för och nackdelar med den bilen ni rekomenderar. det skulle vara bra och veta för och nackdelar om just 9-3/9-5 aero också. /Jonte



Svar på inlägget: Köpråd bil ca 40000kr



Kan du skippa kravet på turbo så rekommenderar jag en Bmw 328. Bra och pålitlig bil som är billig att äga i förhållande till motorstorlek/effekt. Sen har du säkert hört om Bmw och körglädje innan, så ingen idé att upprepa detta För 40k får du en fin sådan, och när det gäller kurvig väg och körglädje är det få bilar som är roligare. Sen kan du chippa en Saab/volvo och köra ifrån en sådan på raksträcka med det är inte min typ av körglädje i alla fall Saab är billiga nu pga olika anledningar, du för mycket bil för pengarna i en sådan. 9-3 aero är en pigg bil som går riktigt bra, men den är mer för cruising eller snabb motorväg än att slängas runt i kurvor. För några lappar kan du chippa den och få ordentligt med tryck, akta vxl-lådan bara som är en svag punkt. Lycka till med köpet!


Jo jag gillar bmw väldigt mycket och jag har jobbat på bmw i 4 veckor och känt hur dom tar svängarna, och ett plus för bakhjulsdriften men det är just dom gamla karosserna efter e30 jag inte gillar så mycket. men jag ska kolla lite bmw också, det ska jag. tack för svar !


Så svårt är det inte att söka själv. När du väl hittat en bil du är intresserad av och har frågor så skapa en tråd då. Tråd låst.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka