Köpråd nissan skyline R33 gts-t

Hjälp ni som kan nissan skyline... Jag ska köpa en nissan skyline i veckan, o jag vet inte vilken av dom ja ska välja! det blir ev den här.. Nissan Skyline R33 2.5 GTS-t TURBO Spec 2 Full URAS Body Kit Sedan Modellår:1996 Reg datum:1996-06 Mil:9 500 Färg:gul Fordonstyp:Sedan Växellåda:Manuell Drivmedel:Bensin Information ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, Airbag förare & passagerare, C-lås, CD-stereo, Elhissar fram, Elspeglar, LM-fälgar, Servostyrning, Spoiler bak, Coilover dämpare, Singelturbo, kjol paket, sport svgassytem, tunade rutor, 17tum, MD+CD Player, Lit Back Boost Gauge, Uprated Clutch, Uprated Rear LSD, Large GREDDY Front Mount Intercooler, Hard Pipe Kit, HKS Induction Kit, HKS Super drager Stainless Steel Exhaust, Fully Adjustable CUSCO Coilover Suspensions, 17" ADVAN Alloy Wheels, Full URAS Body Kit, GTR Boot Spoiler, Rear Privacy Glass, Spec 2 Face Lift Model Ska användas till både drifting och race



Svar på inlägget: Köpråd nissan skyline R33 gts-t



Tjaa, hurdant är skicket på den då? Kan tyvärr inget om skyline. Men kika på www.skyline.se om du inte redan har gjort det. Lycka till!


de va en bra sida, tack ska du ha men ja bara undra om det e en med single turbo eller dubbel man ska välja eller nåt man bör veta innan köpet av en gts, för det finns så många o välja på


Skylineowners.com - en annan mycket bra sida. gissar att bilen du angett här ovan är via jap-sport ?...


A det stämmer, ja snacka me dom förut ida, så ja tror ja ska hämta den ida, den e reggad o klar, men det ända som hindrar mig nu är valet för den andra kostar 50t mer och de e en twin turbo o han snacka om att den va fyrhjulsdriven!!? Finns det twin turbo med bara bakhjulsdrift


GTR - RB26DETT (dubbelturbo) och 4wd GTS-T - RB25DET (singelturbo) rwd RB26 satt från fabriken bara i GTR (på skyline) och alla GTR lämnade med 4wd. I vissa modeller går det att koppla in en knapp som stänger av fwd, men de rekommenderas att köra med 4wd inkopplat. GTR är mer utvecklad för att köra på bana och vinna, gts-t för att kunna leka lite mer med familjebilen.


Finns även en del GTS-T som är 4-hjulsdrivna dock rätt ovanliga


Aha, men då får det bli en gts single turbo, tack för all tips


Finns massor av GTS-T o köpa privat så varför köpa de av firma blir ju inte billigare hade sökt på blocket och åkt o kollat och testkört några.


problemet e ju de att man inte har 100,000 i fickan, så det får bli bilfinans






Ni har rätt, där ska man fan inte köpa bil, säkert sönderkörda, eller tävlingskörda! bra att ja starta den här tråden, nu slapp jag inkommande huvudvärk


Låna på banken?


De e nog bäst, sen e det bara o vänta på en fräch bil som dyker up.


Jag tror att man ska vara allmänt försiktig innan man köper en importerad turbo bil. Utan att smutskasta andra firmor så vet jag av egen erfarenhet att det verkar vara lite si och så med hur bilarna kollas upp när dom kommer hit. Jag själv har upptäckt (på en importfirma) att motorn var tom i olja samt att tryckrören var fulla i olja, (skruvade själv av röret). Precis innan jag provkörde så hade säljaren sagt hur bra bilen var osv.. Lika så upptäkte jag att en bil hade var krockskadad bak eftersom bagageluckan var sne och att det var ett veck i plåten inne i skuffen. Inget av dessa felen nämdes över telefon innan jag åkte 60mil enkel resväg till firman, som ska vara en av det seriösa importerarna.. Så det är inte bara JAP-sport man ska passa sig för..


Alltid flådigt med många hästkrafter å fräcka kjolpaket, men se i första hand till att ha en som går riktigt rent och fint! Kolla 4:ans och 5:ans synkringar (dra ur den riktigt på 3:an och 4:an och växla) Annars är det väl de gamla vanliga grejerna, dåligt oljekyl original så så lagerna kan va kassa, men de hör du när du kör isf. En varm rekomendation är att köpa en som redan finns i sverige utav privatperson som fått alla "överraskningar" man får när man importerar. Att låta ett annat företag ta hem en bil har jag hört väldigt blandade åsikter om, verkar väldigt riskabelt! Svensksåld, nära original i fint skick. Ingen bil är rolig om den bara står på verkstan!


är du sugen på en r32a så är min "tokyo police" till salu.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka