Köpråd: Sportbil, bmw, mercedes, audi runt 200 000

Tjoh, kom med ideer, kan verkligen inte bestämma mig som sagt runt 200 000



Svar på inlägget: Köpråd: Sportbil, bmw, mercedes, audi runt 200 000



sugen så honda s2000?


Audi RS4 -01 Bmw M3 e46 Mb C32 AMG.


Funderar på en M5 , vad ere man ska tänka på förutom 99-00s vanos och motor problem?


http://www.blocket.se/halland/Mercedes_ . =6&w=3


Vad klassar du din honda som? Audi, bmw eller merca?


troligen sportbil


mb E55 AMG w210 får du en fin för 100k så har du 100 över att lägga på motor och väghållning så har du en bil som klår många riskokare sen V8 på 356hk orginal ej 100 på hk dock men runt där


Sportbil.. ja du, kan ju diskuteras om det är det du letar efter verkligen. Ovanstående bilar kan inte klassas som sportbilar bara för att dom har många hästar och är snabba, ingen av dom är ju speciellt sportiga varken till utseendet eller layouten, inga dåliga bilar men trimmade standardvagnar enligt mig och många andra.. Sportbil är en helt annan sak, en liten slö Morgan är fan så mycket mer sportbil än en M5 eller MB AMG.. Enda sportbilen som BMW har gjort är M1 Enda sportbilen som Audi har gjort är R8 Enda sportbilarna som MB har gjort är väll SL- serien, CLK GTR, SLK och Måsvingen. Alla kostar en bra bit över 200K.. Satsa på S2000 som ger mycket körglädje för pengarna samt är en riktigt sportbil..


Sportbil o sportbil.. ska du ha någon av nämnda märken så blir de inte så många att välja på.. Bmw M3 får väl anses rätt sportiga, Audi vetifan förutom nya R8an då.. merca har ju ett gäng men alla dyrare än 200k tror jag.






Ja du den klassas mer sportbil än va din gör dessutom så sa han kom med idéer så varför inte, vad rör det dig han kanske är sugen, för tro mig det är mer körglädje än en Merca "sportbil" och billigare än BMW


www.autopower.se


Audi S4 V6 B5 dubbelsnurra och trimma för resten Audi S4 V8 b6-b7.


Helt rätt.. S2000 slår det mesta i sportighet, glöm familjebilarna..


sugen på nåt snabbt, snyggt o pålitligt.... M3 E46


va ja ser så skrev han inte att hans va sportbil, bara att ditt inlägg inte följde tråden.


I prisklass ca 200.000 kronor (+/-, give or take) har jag personligen testat Corvette C5, BMW M3 E46, Opel Speedster och BMW Z4. Baserat av de erfarenheterna skulle jag välja ... * Corvette C5 förutsatt att bilen enbart ska användas som en ren hobbybil. Dvs att du har något annat att sköta de dagliga transporterna med. * BMW M3 E46 om du bara tänker ha en bil att använda dagligen. Annars är BMW M5 E39 en riktigt fin bil också. Där bör du kunna hitta något riktigt vettigt exemplar redan runt 150.000 kronor.


Av de tre märken du räknar upp är det väl Bmw som kan kallas sportigt rent generellt. De andra märkenas fokus är inte direkt körglädje även om de kan det också. Men sportbilar finns det inte många modeller av från dem, men du är kanske ute efter en "sportig bil"?


satsa på en bmw z4... mer sportbil kan man knappt få.


Öhhhhh, Porsche Och det går att få nyare Porscher för 200000 kr



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka