[Köpråd]Coilovers till Audi A4

Nu är det sänkningsdags! Så frågan lyder, vad är det jag ska satsa på? Är ute efter coilovers och inga fast satser. Har kollat på diverse coilovers olika prisklasser. TILLBILEN (3995:-):http://tillbilen.com/?artnr=JOM741018&cat_id=429 GE Motorsport (5900:-):http://gemotorsport.jetshop.se/ShowProd . p;cat=2463 Har inte kollat så mycket mer, taket ligger väl på 7000:- så ge gärna fler tips! Vad jag lägger stor vikt på är att det fortfarande ska gå att köra på landsväg utan att det är för stötigt. Blir inte speciellt mycket bankörning utan mer åt sporthållet. Dess utom garantier OM det nu skulle hända något. När det gäller sänkning, hur mycket går det att sänka en A4 (med 18"are) utan att det blir krypa i 5 km/h över gupp ?



Svar på inlägget: [Köpråd]Coilovers till Audi A4



upp till 7000 kan du få mycket bra coilovers. Några bra märken sågar som har hållit på med det lite längre än jom som tillbilen säljer till ex. AP-fehrwerke/coilovers 10 års erfarenhet där kvalitet och pris stämmer 5980;-



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka