[köpråd] Schysst jänkare max pris 60.000:-

Polarn letar jänkare och skulle då vilja ha lite tips på vad det finns för godsaker i hans prisklass. Cab eller inte spelar ingen roll men cab/targa är prioriterat. Allt från firebird's till flaggskepp är av intresse, enda kravet är istortsett att den är snygg har v8.a och kan gå relativt snålt. Kom med förslag!



Svar på inlägget: [köpråd] Schysst jänkare max pris 60.000:-



camaro/firebird gen 3.


någon som har fler förslag?


http://www.blocket.se/gavleborg/Dodge_D . =7&w=3 Dock med defekt låda men jävligt cool.


ny lack+ny låda= dyrt..


jo men under 60 000 blir det ju i.a.f .


904 torqueflite låda kan du hitta för 500 spänn, ny lack behövs ju inte, de fanns ju på bilen? detta är ju guld! hade jag köpt om jag hade 60 tusen. http://www.blocket.se/jonkoping/Chevrol . =9&w=3 lite för mkt men de går väl alltid att pruta, väldigt schysst alternativ iallafall:http://www.blocket.se/gavleborg/Chevrol . =9&w=3 om han e inne på sånt och inte har allför många polare som vill va me:http://www.blocket.se/vastmanland/Dodge . =9&w=3 http://www.blocket.se/gotland/REA__COOL . =9&w=3 http://www.blocket.se/gavleborg/Mercury . =9&w=3 http://www.blocket.se/jonkoping/Buick_S . =9&w=3 http://www.blocket.se/vasternorrland/Bu . =9&w=3 dåligt med cabbar men lite tips iaf


skylarken var faktiskt fräsch. Bilen ska inte vara något renoverings objekt.. samt dålig lack vill man inte heller ha.. svindyrt att få sådant fixat tyvärr.


våran skola lackar relativt billigt. lackeringslinjen på gymnasium är de inte så många som tänker på, dem tar ju in bilar precis som vanliga verkstäder. ett tips på blocket är att söka på bilar äldre än 81, under 60 tusen, sen skriver du i amerikanska märken, som chevrolet, ford, buick, och sånt. vill du undvika de flesta gamla europefordar kan du ju ta över 10-20 tusen och under 60


Jo har allt provat lite sådana saker. Nackdelen med att ta över 20.000 osv är ju att det finns folk som skriver 1kr i annons pris grejen och sen ett pris i texten eller bud..






mjo det är ju förstås så. men bara man håller sig från att skriva ford så klarar man ju sig, det är ändå inte mkt att ha


Nu är ju ett ord som relativt givetvis kopplat till vilka referensramar man har. Men vad menar du med relativt snålt? Inte lätt att ge förslag på vad polarn ska kolla efter.


Så snålt som möjligt helt enkelt.. men bör ju inte dricka mer än 1.3-1.5 i stan iallafall (när man kör lugnt!)


Kolla på en Cadillac STS Finns av den lite äldre modellen för en hyffsad peng tex: http://www.blocket.se/kristianstad/Cadi . _3&w=3 Eller den lite nyare, snyggare tex: http://www.blocket.se/stockholm/Cadilla . _3&w=3 man får mycket bil för pengarna och åker kungligt. Försäkring kan man få förmånligt via cadillac clubben.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka