Köpråd: ca. 120,000kr, max 9000mil, rolig

Dags för bil. Jag skriver en liten checklista som bör uppfyllas t 1. ca. 120,000kr 2. max 9000mil 3. "rolig" (0-100 runt 8-9sekunder) 4. rwd,fwd,awd spelar ingen roll, men gärna awd. 5. helst läderstolar 6. helst sedan 7. kvalitetskänsla i materialval för interiör 8. manuell,automat spelar ingen roll 9. helst bensin. 10. äldre än 2003 går bort totalt, helst nyare än 2005 11. bra orginalstereo är en fördel. jag vet att det är svårt, men jag tackar för hjälpen som fås. tänk på att alla punkter inte behöver uppfyllas, främst är det de som står i topic som är fokus.



Svar på inlägget: Köpråd: ca. 120,000kr, max 9000mil, rolig



Jag sökte på blocket efter dina "krav" http://www.blocket.se/hela_sverige?q=ro . &md=th


http://www.blocket.se/hela_sverige?q=l% . &md=th


Det var inge vidare förslag ni kom med billy och DusanMandick.


Honda Civic type R Skoda Oktavia RS


Jag var faktiskt och kollade på en Octavia RS här om dagen, det är en trevlig bil!


det är ju dina kriterier ifyllda på blocket,


Tack för din hjälp.


Audi S3 Honda Civic Type-R Volvo S40 T5 Peugeot 206 RC Här har du , det är ju bara leta:http://www.blocket.se/hela_sverige/bila . =3&o=1 kan säga att alla dom där kriterierna kan du nog inte få , möjligtvis hälften ... bara prioritera va man vill ha mest.


Bra svar! Tack!






http://www.blocket.se/vastmanland/Alfa_ . 20&w=3 Roligare blir det inte med framhjulsdrift, men 4an är faktiskt ännu roligare eftersom den inte är så tung i nosen. Osäker på om den klarar ditt prestandakrav dock... *Annonsen var bara ett ex* EDIT: ok CTR och RC är inte direkt tråkiga...


man får en CTR till en väldigt bra peng idag , dock åker den väl på Stereo, Lädersäten ... men nog en rolig bil med lite "trim"



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka