Köpråd: Japansk tuner

Alright! Jag äger idag 2st Bmw. En 325a E30 som jag har som projekt, inte klar på långa vägar. Sen har jag en Bmw 540 IA brukis. Nu när jag kört automat ett tag så börjar det kännas helvetiskt tråkigt. Väldigt bekvämt ja men också rätt långtråkigt. Dessutom väger bilen in på strax under 2 ton. Vad jag är sugen på är en japansk bil. Turbo är ett måste. DOCK är Honda undantag med V-tec. Dock kan jag inte så mycket om japanska bilar. Det jag småkikat på är:200sx S13 och S14 Evo 3-4 Ja typ det. Dock finns kravet.. den skall vinterköras! Tycker själv att Evo'n verkar falla rätt bra in på kraven?



Svar på inlägget: Köpråd: Japansk tuner



Nissan skyline OFCOURSE! JA JAG ÄR PARTISK! Är ganska mycket driftsäkrare när du ska uppa effekten lite än t ex evon. eller rättare sagt. du behöver nog inte byta lika mycket .


Synd att den ska köras på vintern, annars vore min Soarer kanon bil för dig:D


Hade varit skoj att veta hur mycket du hade tänkt punga ut? Men Subaru Impreza kanske?


Perfekt vinterbil...


Rallyjärn som Evon eller Imprezan bör ju passa bra även på vintern. 200sx S13/14 kan säkert vara roliga men är lite väl lätta i baken för att kännas som optimala vinterbilar (om du inte bara ska sladda såklart).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka