Köpråd: Liten MP3 spelare.

Hej. Jag har noll koll på Ljud så nu måste jag få lite hjälp av er kunniga. Jag söker efter den minsta (så liten som det bara går!) MP3 spelaren som kan sitta fast i bilen, vill kunna koppla in bas & slutsteg. Någon som har förslag eller tips. Mvh/ Fredrik



Svar på inlägget: Köpråd: Liten MP3 spelare.



menar du att istället för att ha en vanlig cd (t.ex. http://ljudshopen.se/produkter.aspx?&am . oduct=1661) så vill du ha en mp3 (som man har och lyssnar på när man är ute och går??) du kan ju köpa en som har övergång från en vanlig stereoplugg (som man har när man sätter in dom små pluggarna i öronen) till lågnivå?? är det så du menar?


IPOD SHUFFLE, sketa liten


Mindre än så blir de nog inte


Jag skulle vilja ha något som är liknade IPOD SHUFFLE, fast kunna koppla in lågnivå m.m. Den ska vara så liten som det bara går, gärna bara med en liten skärm så man bara kan se vilken låt det är som är på, och sen några knappar som man kan byta låt. Inte för mycket knappar och sånt. Eller om det funkar att bara ta ett USB minne som man kan koppla in.


Varför inte nån "mer riktig" huvudenhet då?


Ja det är något sånt som jag skulle vilja ha, hur gör man då? Vad behöver man köpa? Klart att jag vill ha högtalare och sånt med.


Usch vad krångligt. Bättre att ha en HU med USB-uttag och koppla in en MP3/USB-minne där.


Oj, det här blir till att kopiera och följa. Tackar Ska försöka lösa det här, gör jag inte det så återkommer jag.


Varför är min fråga?






För att jag vill. hehe, skoja. Men jag vill ha så lite saker i bilen som det bara går, ska ha bilen till bana och gata. Så jag vill ha så lite vikt och saker som det bara går.


Isf är det ju bättre med en HU och driva småhögtalare på dom istället för en IPOD och slutsteg och grejer. Det blir ju mycket tyngre.


Nu får du förklara dig. HU? Huvudenhet? Jag vill ha det så lite som det bara går. Kom med tips och förslag


Kan till lägga att jag ska ha 2-4 högtalare, ett litet steg och en liten bas. Bara så att man har något att lyssna på. Så lätt och litet som det bara går.


Jag har C902 nu. Men jag vill slippa ha sladdar vid mina öron.


Har du redan en bas eller ska du köpa en? Ska du köpa en så köp en aktiv. HU = Huvudenhet. Köp en HU och sen 4 st 4" eller 5,25" och driv dom på HU. Sen ev steg om du redan har det i skuffen till basen. Sen kan du ha en IPOD,MP3, USB-minne kopplad till din HU via USB. Det är det absolut allra enklaste.


Körde med Ipod nano till mitt slutsteg, 1bas, 4x 6:9 och 2x 4". funkade skit bra, kunnde koppla in mobilen på samma anslutning och fick handsfree på köpet använde en vanlig övergång ifrån 3.5mm till 2x RCA.


vart köpte du dina saker då?


Ipoden minns jag inte, men går ju köpa lite överallt. Kabeln kan man ju köpa i vilken elektronik affär som helst, koppla in den på lågnivån bara



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka