Köpråd Mitsubishi Evolution 3

Inte hittat några innan med sökfunktionen Är det någon här som vet nått om denna bilen är intresserad av den och jag undrar vet ni några fel? eller vad som brukar vara felet på dom? hört att 4 hjulsfördelaren kan krasa stämmer detta? sen sa han att urtrampningslagret låter när den är kall men försvinner när den är varm vad kan detta bero på? http://www.blocket.se/stockholm/Mitsubi . 20&w=3 /Snofi



Svar på inlägget: Köpråd Mitsubishi Evolution 3



kolla rost på taket, missljud motor, ökar tomgångsvarvet när du kopplar ur? (Crankwalk) kollade på blocekt, och den verkade vara fräscht fixad, men som sagt, kolla det ovanstående. Bussningar i bakvagnen är alltid slut iprincip om dom inte har blivit utbytta. personligen så tycker jag att priset är lite högt.


Tänk hela tiden på att detta är gamla bilar idag och som levt ett hårt liv de flesta dagar på året. Är de seriöst renoverade, har få ägare och låga antal garanterade mil på mätaren, så är det ju PLUS! (...och förutsättning för mig vid köp av bil).


Jag får den för 80 om jag tar den nästa vecka efter besiktning men hört att 4 hjulsfördelaren kan fucka sig stämmer detta`?


fördelningslådan alltså? den ska väl klara sig ganska bra vad jag har hört, beror ju iofs på hur man kör.. vid det priset så är det bara att handla.


Så du tycker det priset är värt det med tanke på mil antal och han sa att urtrampningslagret låter när den är kall men försvinner när den är varm vad beror det på?


Du har sökt väldigt dåligt för detta ämne har varit uppe förut! Går även att leta info på Evo klubben också Ta gärna reda lite på "crankwalk" som är vanligt på 7b motorerna. Tror nog att växelådan pajjar före vinkel lådan.


Kanske är ute och cyklar här nu men med ett miltal på lite över 14 000 på en årsmodell -95 ger väl sådär en 1000 mil per år. Det är en rimlig körsträcka i sig men tänk på att någon gång ska du ju också förmodligen sälja den och ju fler mil en bil har dessto svårare brukar det bli. Av infon på Blocket att dömma ser den ju ut att vara fräsch men allt är inte guld som glimmar. Några "snällmil" är det nog tyvärr inte heller att tala om på bilar av den är typen. Läs så mycket du kan på märkesforumen du tipsats om och åk och titta på bilen. Har du möjlighet så titta på fler av samma sort om du är ny för modellen. Att jämföra och känna efter är nästan A och O när det gäller bilköp. Lycka till och hoppas att du hittar en bil som passar dig, oavsett om det blir nu eller senare.


Den här bilen känner jag igen. Kikade på någon Blocketannons på denna bilen förra året när jag var på jakt efter ny kärra. Tror jag beskådade två annonser på denna bil fast med olika ägare. Kolla hur som helst så bilen är i sjysst skick! Jag tror många tröttnar på bilarna när saker så smått börja gå sönder och försöker kränga iväg dom. Det är den erfarenheten jag fått av många sånna här bilar i alla fall. I många fall brukar folk (läs nya ägarna) få byta saker som både är tråkiga och kostsamma att byta.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka