Köpråd: Fälgar till 940

Är lite velig av mig, då jag nu ska skaffa mig fyra nya fälgar till min 940. Kan man få förslag på snygga fälgar i 2000-3000kr klassen? Begagnade eller nya är vilket som vill bara höra lite förslag som kan underlätta letandet . Undrar också om tex fälgar som suttit på en 850/s70 passar. MVH



Svar på inlägget: Köpråd: Fälgar till 940



fälgar från 850 passar på om man använder spacer plattor.. vilken storlek på fälgar är du på jakt efter?


850 titan fälgar, de som är 'vridna' och INTE de flata som liknar R-fälgarna..


Det är just det som är problemet, vill inte använda spacers helst om det går, så 850 fälgar är alltså ute ur bilden tyvärr Storlek på fälgar är väll 15-16 tummare (tyvärr, men mest realistiskt för prisklassen?).


Hydra 16" Galaxy 16" Är väl dom som jag kommer på som är snyggast till 940 och passar rakt på.


6,5x16" Auriga tycker jag personligen är ganska stiliga Dök upp med senare 940s. Brukar kosta kring 2000-3000kr för bara fälgarna, fanns dock en traderauktion som låg ut bra länge där säljaren såldes fyra fina auriga med mer eller mindre nya däck för 3800+frakt. Ingen nappade på tradera iaf Bilden: Snyggare än Hydra Sen slipper man sunk-kåporna som bara ramlar av


annars har jag ny lackade mim juventus med nästan helt nya däck, fast då är pris lappen lite högre..


Gött med så många svar, tackar så mkt! Nylackade MiM juventus hade verkligen inte suttit fel, men nu när man blivit arbetslös så är det nog tyvärr en prisklass lite för högt upp Kikade på Hydra fälgarna och dom ligger runt 2000 kr begagnade med däck, så lutar åt dom just nu!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka