Köpråd rolig japs bil?

Vill ha lite råd om nån fin japanare Tex mitsubishi subaru mm. Tack på förhand! // martin



Svar på inlägget: Köpråd rolig japs bil?



säg lite mer vad du är ute efter... finns ju massor!


Vänsterstyrd och mycke hästar


okej framhjulsdrivet eller bak? prisklass? toyota supra nissan 200sx, sunny gti-r, pulsar gti-r mitsubitsu 3000gt, Evo 1-X subaru impreza, GT, Wrx Sti finns ju mängder fortfrande


Finns det nån v-styrd skyline, annars är den "typen" av bil väldigt rolig, låter som det du är ute efter


oj sorryy skrev visst för snabbt toyota celica Gt4 toyota corolla Tsport kompressor


Taack! Joo har svårt att hitta nån jag gillar, har kollat på impreza wrx sti. men får se va de blir


Nej, inte från fabrik åtminstone.


Ok, tänkte väl Att konvertera själv verkar vara ett jävla jobb, är i så fall enklare att lära sig sitta på fel sida. Har försökt själv, gick bra tillslut men i början ville inte högerhanden vara stilla. Den tog i dörrsidan ett par gånger innan man vande sig av med det


Då kan jag rekomendera S2000 inte mycket hästar men ett turbo eller kompressor kit skulle inte vara helt fel ; )






Mazda RX-7 FC TurboII, köpa en sådan billigt och slänga in på Rotary Performance för skalpering av rotorerna, lättning/viktning/vägning och allt vad det heter samt galen periferiport eller bridgeport eller nåt sen ut och gasa som faen OCH med lite mer huvudvridningar pga att FD:n är vanligare idag än en ball FC.


Såg att nån redan skrivit det men rekomenderar stark mitsubitsu 3000gt. otroligt välbyggd och rolig bil. http://www.blocket.se/hassleholm/3000GT . 17&w=3 nog det finaste exemplaret i sverige.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka