Köpråd: En billig helst bakhjulsdriven bil med mycke plats, ca pris: 0-10,000kr

Tjenare! Jag har ett smärre dilemma, jag ska köpa en "ny" bil som det ska bli något av. Just nu har jag en gammal Saab 900 -88, lite smårostig och så, men nybesiktad och fullt fungerande som är värd en 5-6000 skulle jag tro. MEN! Den är för liten för mig.. Jag är inte av det kortaste laget när det kommer till längd och benen är väldigt långa. I just den här bilen har jag 1:an och 2:ans växel under benet samt vindrutetorkar spaken i knä't på högsta effekt. Söker nu råd om bilar som har stort utrymme för föraren, såsom benplats och sittkomfort samt andra faktorer kring föraren. Vill gärna slippa trånga utrymmen som jag märkt att det är i saab, så det märket är i princip uteslutet, hade en 740 för någon månad sen, men körde sönder framvagnen på den som skulle kosta 11,000 att laga i verkstad, cirka 8,000 självgjort.. Trivdes rätt bra i 740'n men vill nog vara lite modernare:) ALLA förslag uppskattas, ser gärna bilder från era egna bilar och berätta gärna hur lång ni är. Mvh Björn



Svar på inlägget: Köpråd: En billig helst bakhjulsdriven bil med mycke plats, ca pris: 0-10,000kr



Gör en sökning på exampelvis blocket, återkom därefter hit och sök efter köpråd och de modeller du hittade som du gillar. finns det inte redan en köprådstråd kring denna bilmodell så starta en ny köprådstråd kring just den eller de modeller du väljer mellan.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka