Köpråd "audi s4"

Har en fråga om bil modellen audi s4. har ingen större erfarenhet av audi så jag undrar:är dom fyrhjulsdriva? vad krävs för att dom ska släppa på torr asfalt ? bensin förbrukning? skatt o försäkring? pris på reservdelar? audi s4 eller volvo 855 t5? allmänt!



Svar på inlägget: Köpråd "audi s4"



MOnster bil svindyr o äga jämfört med en gol f1,6


pengar har jag så det är inga problem


kör på s4 e grymt bra när det gäller prestanda .... men som sagt svindyr o äga jämfört med en 740volvo


Ja dom är fyrhjulsdrivna, det verkar som du precis har hört talas om S4 och inte vet någonting? Fråga nr2 var dock min favorit.


vilken kaross är de du menar ?


faktiskt så hittade jag en på blocket och hade aldrig sett en s4 vet liksom ingenting om bilen. och JA fråga nr 2 den är väl så klart viktigast xD


audi s4 från 98 och uppåt så sitter de en v6 med dubbelturbo (biturbo) med 265hk. dom är 4-hjulsdrivna och rätta mig om jag har fel men tror dom driver 60-40. och släppa på torr asfalt, då får du nog upp i över 400hk med en grym fete koppling som pallar. skatten ligger på drygt 2000-2400 där någonstans. försäkringen beror ju på vem som står på den och var du bor. Min mor stod på min och hon är 50 och bor på landet och då blev kostnaden 7500kr helår helförsäkring. sen är dom väldigt dyra och serva och delarna är också dyra. jag klarade ligga på 0.85 på 20 mil lång landsväg.annars stadskörning blabla bla så drar dom mkt soppa. och den där gämnförelsen du skrev så lätt en s4. annars är det en väldigt rolig och säker bil.


Vill ju hels ha en kombi*


Ok tack för alla snabba svar och nu har man fått lite info xD






Årsmodell och motor? Men t5r eller s4 är inte ett svårt val. S4!


man kan inte jämföra en t5 med en s4.. det är vad man är ute efter.. S4 är det inte mycket som slår.. satsa på en fin B5a



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka