Köpråd: Stor kombi eller minibuss/van

Tänkte shoppa mig en stor kombi eller en minibuss av något slag, men är lite lost. Audi är ju fina, men a4;orna är så jääääkla små vilket är synd då t.ex. s4 är trevlig kärra. Problemet är att jag inte vill åka runt i en 2-tons minibuss på 90hk, då får jag hjärnblödning. Några förslag? prislapp 35-50 (inte 55, inte 52, inte 60, utan max 50 )



Svar på inlägget: Köpråd: Stor kombi eller minibuss/van



Stor Kombi? Hmm Mercedes E-klass rymmer en hel del, en riktig laståsna jämfört med både A4 och A6. Välbyggd bil med bra kvalitet och finns med större motorer så gasfoten blir nöjd För 50k får du förmodligen inte tag på den nyare modellen, i alla fall inte en som inte varit taxi med 50k mil på mätarn. Kanske lika bra det då den modellen rostar friskt... Den gamla E-klassen är en väldigt välbyggd och pålitlig bil, jag hade satsat pengarna på en fin sådan istället för en sliten taxi om jag skulle köpt MB. Så slipper du rosten också. Annars är Chrysler Voyager en fin bil, menar den nyare modellen 96 och framåt. Se upp med aut.lådan som har samma livslängd som kamremmen på en normal bil. Finns en nyare och bättre låda, se till att ditt köp har en sådan ifall det blir aktuellt. Har du inte behov av jätteutrymmet Voyagern ger så hade jag valt Mercan. Om jag inte minns fel finns där ett nödsäte längst bak som tillval i dessa, alltså kan även denna skjutsa 7 pers om det blir kris


Chevrolet Caprice,Buick Roadmster eller Oldsmobile Custom Cruiser (Nyare 90 talare) kan du ju kolla på. Nästan likadana, härliga å köra,dricker inte så mycket soppa heller. Är själv sugen på en Custom Cruiser Priset varierar mellan 20-90 tusen tusen, en redigt fin kan du få för 50 tusen


Kris o kris, två 11-månaders, kärring och mitt eget arsle. Sen ska man handla ibland också. Ska åka runt lite imorrn och kika på lite kärror, tack för tipsen. Mailade på en 97;as voyager som gått 17.000 och bara fem ägare, ska kika imorrn. Helsvart och tonat runtom för 35 brak. Verkar väldokumenterad som möjligen motiverar prislappen.


Satt o kikade lite annonser, stötte på denna när jag sökte efter caravelle Kanske inte riktigt rätt, men fräckt utsmyckad http://www.blocket.se/vasterbotten/Ww_c . =2&w=1


Tja smaken är som... Jag hade aldrig satt mig i den där tyvärr Voyagern låter inte helt fel, förmodligen kan du vara säker på att automatlådan är bytt eller renoverad. Den brukar ge upp redan vid 10k så antingen bytt eller åtgärdad innan det gick så långt.


Jo, de fanns nån voyager för 16-17 också, men 12 ägare och ingen dokumentation så betalar jag hellre nån krona till och få en vettig familjepulka. Fick mig att tänka på en affärsidé... lyxblocket... enbart för bilar med dokumentation och kvitton Så kan skrothandlarna hålla till på blocket...


på voayger, kolla att vatten pumpem är bytt dom brukar gå sönder vid 13-16k mil, samma sak med växel lådan, dom brukar bråka vid samma mil tal, kolla även ac pumpen dom brukar inte hålla så bra heller, annars är det vettiga bilar, bäst är ju hitta nån som gått lite och dessa saker är fixade på, och lägga till lite extra.. jag kan veta av en som har haft alla dessa barnsjukdomar och är åtgärdade på, den har den större bättre motorn, samt 4wd, grymt fin och väl skött, vet inte vad han vill ha, men kan fixa info samt bilder om det är av intresse.


Tänker då på en opel omega 00-03 borde du kunna få då, med en fin 6:a en fin stor kombi;) Om det är ett bra köp..Jo jag tror det dom står inte högt i kurs och dessa är inte så tokiga och dom ser fina ut ..ja du får mycket bil för pengarna!Lycka till!


En RS6... ?! Både storlek och motor.. hehe... Kan ju inte bli bättre..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka