Köpråd impreza eller mitsubishi evo?

Hej! tänkte köpa en bil för ca 150,000 kr har aldrig kört varken evo eller impreza men e så jävla sugen på antingen evo eller impreza så frågan e vilken ska man satsa på? va e det för skillnad i styrka försäkring service? vilken ska man satsa på helt enkelt? tacksam för seriösa svar av folk som kört dom här bilarna.Svar på inlägget: Köpråd impreza eller mitsubishi evo?Enligt mig ska du ta en impreza. Men det är bara för jag gillar dom mer och anser att dom är mer välbygda, men det är bara jag. Snofi


helt klart en impreza, finns prisvärda dessa tider. http://www.blocket.se/stockholm/Subaru_ . 17&w=3


Prova bägge och ta den du gillar mest... Likvärdiga bilar, dock vet jag inte om du får en vänsterstyrd evo för dom pengarna.


heltklart en evo skulle jag säga! smaken är ju som baken


Tipps! Sök innan du postar...


Evo.. grymt fina bilar..


Får man fråga vad det är som gör dom mer välbyggda? Till TS, du kan absolut inte jämföra vanlig GT eller WRX med en EVO, skall det vara en rättvis jämförelse får du jämföra STI modellerna som började säljas först 2002 i Sverige, ska du ha en likvärdig äldre bil får du hämta en passagerarstyrd i Japan eller England. That being said så är GTn en väldigt trevlig bil, tidiga WRXer är i princip samma bil under skalet men 200-300kg tyngre och fulare, dock är säkerheten en hel del bättre pga starkare kaross. Att hitta en fin GT är inte helt enkelt, många är misshandlade och helt slut tyvärr.


Killen har gjort hur mycke skittrådar som helst, ja säger bmw m3 för att vara lika seriös som i hans trådskapande


Personligen tycker jag man ser Imprezorna i varje gathörn vilket kan vara lite tråkigt. Inga ovanliga bilar längre. Men ljudet är ju underbart! En EVO 4-5-6-7-8-9-10 skulle jag välja.


Tack för alla tipsen. Men skiljer det sig mycket i att underhålla dom som tex service, försäkring,prestanda (original) ?


http://www.youtube.com/watch?v=8oSz38uanlY


Imprezan är dyr när växellådan går sönder (gäller dock inte newage STi modellerna som har en MYCKET starkare låda) och Evon är dyr när AYC pumpen går sönder Försäkring, hur långt är ett snöre? Allt mellan 4000-40,000 är väll möjligt.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka