Bromsskivor och belägg till automat v70 t5

Tjenare! Nu är det så att jag ska byta skivor och belägg runtom. Då jag aldrig gjort detta innan så skulle jag vilja ha lite köpråd Eftersom jag nu har en automat så bromsar jag rätt mycket, kan även hända att det blir halv kraftig inbromsningar ibland men kör ju inte direkt rally hela tiden om ni förstår mig Så till frågan, ska jag satsa på ett par vanliga skivor/belägg eller en sportigare variant? Hur står sig sport/vanlig mot rost? Vägdamm? Livslängd? Dem jag hittat är följande: Slitsade GEM sportskivor samt ferodo Sportbromsbelägg eller: Bromssats QH med bromsskivor, bromsbelägg. Båda finns på www.chassit.se om ni vill titta närmare, eller om ni kommer med egna förslag, dock är 4000 absolut max för hela kittet. Tack på förhand!Svar på inlägget: Bromsskivor och belägg till automat v70 t5Hej! Köpte själv de slitsade kittet från GE-motorsport för 3900:- har inte kört särskilt långt med dom än så länge. Polare som har samma kit, säger att dom slitsade skivorna "äter" belägg ganska så bra i början, men å andra sidan så har man bättre bromsverkan vid hårdare inbromsningar, och dessutom är de ju snyggare än vanliga skivor. Priset är helt ok, tycker iaf jag, tror nog att en orig. sats från Volvo kostar minst lika mycke. Min rekommendation: köp "slits-kittet"!


Ja men det låter ju lovande faktiskt! Blir antagligen dem då nu den 25e Dock så är det ju alltid trevligt om någon annan kan dela med sig av deras erfarenheter med dessa eller liknande skivor i samma prisklass!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka