Köpråd, tips på bilar? (fyrhjulsdrivet)

Hej! Är på gång att skaffa en ny bil. Har tittat på r32 -03 lite och tycker dom verkar fin. Vill ha fyrhjulsdrivet den här gången, mkt för att ha roligt på vintern också Har tidigare åkt 850 r på ca 300hk och saab 9-3 aero på ca 270hk, men vill ha en pålitligare bil med fyrhjulsdrift nu. Finns det bättre 4 hjulsdrivna bilar än r32? Gärna lite mindre bilar. Max 130-140k. /MickeSvar på inlägget: Köpråd, tips på bilar? (fyrhjulsdrivet)Subaru Impreza GT/WRX Mitsubishi EVO


Audi S2/4


tack för svaren, men är inte dom bilarna dyrare både att köra och att äga?


Beror på hur tung höger fot du har


Den är tung


Mercedes 4-Matic?


Kolla efter Bmw 330XI, den driver mer bak än fram och beter sig lite som en rwd och går att leka med riktigt ordentligt. 3.0L är en pärla när det gäller karaktär och ljud men även förbrukning, kör runt i farsans 330 på 0,9 per mil och då är det tung gasfor eftersom biljäveln inte går att ta det lungt i... E46 (som modellen heter) håller generellt bra, men se upp med bussningar i framvagnen, rost på motorhuv och baklucka samt hårdkörda ex. Finns mycket bra info på www.autopower.se som är en renodlad Bmw-sida, under "begagnatguiden" finns en flik med just E46. Ska du köpa, leta gärna upp en med faceliften som kom 2002 då den fick nytt utseende och en lite annorlunda styrning (ingen större skillnad, något "fastare")


Golf V6 2002-2004 är ju skoj


S60 2.5T AWD är ju en rätt pålitlig vagn, lekte lite med min på en grusparkering igår och tydligen har volvo lyckats göra en bil med körglädje! Hade vissa förhoppningar om att haldexen skulle agera överstyrt och konsekvent efter att jag läst en artikel om bilen och nu har jag fått detta bevisat för mig själv! Längtar till vintern nu=D Köpte min 03a för 90 000, men med din budget har du ju råd med en S60 R AWD, bättre chassi och mer kusar är ju aldrig fel


eftersom jag har blivit audi frälst så säger ja, Audi


Agree


Tack för svaren! Nu är det så att jag måste sänka min budget till 100-110k. Alla förslag på roliga bilar är välkommna, 4 krafs är inget krav längre.


audi a3 1.8t quattro ? går billigt o e roliga


http://www.blocket.se/skaraborg/Saab_9_ . 22&w=3 SAAB 9-3 SS Aero kanske hade varit något?


Är väl inte fyrhjulsdriven?


urquattro !


Läs hela tråden!


Escort cosswort eller Nissan sunny gti r kanske?


Nissan 200sx S14Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka