Köpråd: Saab 900 ng och Honda prelude 2,0-95

Hej! Fått fram lite pengar nu så det blir antagligen bilköp till helgen! Vad anser ni att man ska köpa för bil av Honda Prelude eller Saab 900 ng? Köpråd och vanliga fel på respektive bil och fakta om dem motages gärna. Pappa säger att saaben är antagligen ett bättre köp men vad säger ni, lätt att få tag i delar till en Prelude?Svar på inlägget: Köpråd: Saab 900 ng och Honda prelude 2,0-95Vilken 900NG är det? Turbo eller inte?


Jag kör 900ng turbo, och det är en riktigt fin bil enligt mig, felen är väl egentligen rosten vid dörrar resp baklucka men maskinellt är dom kanon, har dock ingen erfarenhet av honda prelude tyvärr, men det jag hört är att det är svårt och dyrt att få tag i delar.


En Honda är en Honda och sådana håller bra, bättre än Saab. Och delar borde inte vara svårt? Preluden såldes väl ny i Sverige så det borde bara vara att besöka återförsäljaren, ring och hör med dessa för säkerhets skull... Jag skulle säga att Honda är ett med marginal bättre köp, men Saaben är enklare att få ut mkt effekt ur, beroende på vilken motor som sitter i.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka