Köpråd: Hjälp med huvudenhet.

tja, ska snart köpa mig en huvudenhet till bilen, har funderat på om jag ska köpa en vanlig eller en med skärm på, har hittat en rätt hyffsad stereo med skärm men har ingen så där jätte stor erfarenhet av just det märket. dom jag har kollat på är: XZENT XT-7010 sök med det på www.totalljud.se Pioneer DEH-P5100UB sök med det på www.brl.se Vilken hade ni valt? kan inte bestämma mig:/ hoppas någon med större kunskap om xzent kan svara på min fråga. tacksam för svar. /HumpeeSvar på inlägget: Köpråd: Hjälp med huvudenhet.Pioneer utan minsta tvekan!


Är det bra ljudkvalité i den? inte den bästa modellen kanske men har en budget att följa


Fråga dig själv vad du är ute efter... Är det för ljudet du skall ha den för så skulle jag inte valt Xzent:en. (Hur kan de hävda att den har DD-decoder med bara 4.1 ut ut den? ) Annars finns det ett annat alternativ i den prisklassen. Nu har jag inte hört den själv men Kenwood KDC-BT6544UY verkar VÄLDIGT lovande. Tidskomp, aktiv delning, parametrisk EQ för under 3K. Den tar även USB och har stöd för iPod/iPhone.


Dom märken som används flitigast vid finlir (i billjudstävlingar) är Pioneer, Alpine och Nakamichi. Kenwood har tidigare använts mer vid ljudtrycksinriktade tävlingar. Olika märken "färgar" musiken olika, så provlyssna gärna lite innan du bestämmer dig för vad du ska köpa.


Jag har en Kenwood KDC-W6527SEY och det är den bästa spelaren som jag har haft så jag rekommenderar en kenwood


Pioneer och de är ju då ett lätt val.


hej jag har modellen under av pioneeren du länka till och är supernöjd! Den startar upp på en sekund och läser usb-minnet skitsnabbt så man slipper vänta och bli förbannad! jag är toknöjd med min!


pioneeren utan tvekan


jag har en likadan, och är väldigt nöjd med min också


Pioneer DEH-P4100SD Kampanjpris: 1 990 kr Köp den...sänkt med 300kr på brl! grym spelare och den är som den du länka förutom mindra flashig display.


Jag kör med Pioneermodellen du syftar på, grymt nöjd med allting o helt okej pris med! Är du dock sugen o spara 400kr så köp på pixmania.se som ligger en bra bit under i pris om man jämför pris på bilstereo jag har kikat på!


Dock brukar garantiärenden bli problem om man handlat via pixmania.. Bara en liten sak att tänka på..


tack för tispen, ska till brl imorgon o kolla på lite godisKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka