köp råd

Ja tjena! Jag har då börjat funderat på bil! Det jag söker efter är drag och inget annat:) Dom bilarna ja har funderat mest på är saab 9000 2.3t gärna den då med 200 orginal hästar, och även volvo 850 t5. Men de ja är ute efter är inte råd utan mer lite tips på bilar som finns man kan köpa som är roliga att leka med:) Prislappen ska ligga på ungefär max 20! men de spelar då inte heller någon roll om ja de finns några för 5 tex som de behöver fixas på! ja ni hajar grejen! mvh mattiasSvar på inlägget: köp rådmaxx 20k? Då får du ingen 850 t5 förr. men du kan få tag på en 855 T5 dock. Å du kan få tag på fina 9000 2.3T.. Finns annars - Honda Civic, Volvo 940 turbo ! ) Btw, ändra rubrik till köpråd : Ännu en man som behöver råd.


aah mena såXD man kan vara lite vilsen vid denna tid på natten:) har inget krav på utseende på dom, men du tror då inte på att få en 2.3t för runt 20pok? civicen hur e den o köra är dom roliga med bra tryck?


Första gången, jag kör Civic å jag diggar de faktiskt. Men som många kommer säga, så kör då på Vtec eller Esi, om du vill ha kraft. Jag har 90 hästar i min, då e de en LSI. fast rätt pigg för att inte väga så mycket. Du kan lätt hitta en fin saab 9000 2.3T pok, utan problem! Du kan hitta ngn för 25 000, sen bara pruta! ;D allt funkar ska du se!


http://www.blocket.se/dalarna/Saab_9000 . _9&w=3 http://www.blocket.se/goteborg/Saab_900 . _9&w=3 <-- Den va rätt frästande! http://www.blocket.se/kristianstad/Saab . _9&w=1 <--- Verkar rätt bra med


http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningarKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka