"Köpråd" Loncin ATV 300cc

Hej! har länge haft funderingar på en b-reggad 4hjuling. Har funderingar på en Loncin ATV 300cc och undrar om det kan vara något att satsa på, eller är det bättre å satsa på nå annat märke.Svar på inlägget: "Köpråd" Loncin ATV 300cc300cc kinamotor är väl inte direkt överrumplande. Men det duger väl för nybörjaren. Det kanske är runt 25hk i dom?


Vad jag hört så kräver kina fyrhjulingarna lite pyssel innan de blir en pålitlig kamrat. Finns en del mindre genomtänkta lösningar. Men sådär avancerade är de inte så det bör nog bli rätt så enkelt


räkna med att skruva mycket om du köper en sån, svårt att få tag på delar dessutom. men man får onekligen väldigt mycket för pengarna , så om du gillar att mecka å gillar utmaningar så e den onekligen det rätta valet!


satsa på en yamaha 350R istället. mycket lycka för pengarna. tills du har testat en 700RKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka