KÖPRÅD! hjälp, ska köpa ny bil

Hejsan. nu är det så att jag letar efter en ny (ny för mig) och jag behöver hjälp med att hitta en bil som lever upp till dom här kraven: går att få snabbare än en volvo v70 t5 års 01, sportigt utseende, finns mycket styling till den och stora möjligheter till att bygga på. skulle vara jätte glad för svar:D tack på förhandSvar på inlägget: KÖPRÅD! hjälp, ska köpa ny bilPagani Zonda, Koeniggsegg, Ferrari F430, Lamborghini Gallardo o.s.v. Vill du ha bättre svar så får du berätta vad du är beredd att betala för bilen.


inte mer än 250 tusen


En 330 E90 kanske? Men varför inte denna gamla pärla: http://www.blocket.se/dalarna/M5_Tourin . 20&w=3 Och en kompressorkonvertering, kommer sticka ifrån chippade T5or hur enkelt som helst både rakt fram och när vägen svänger. Det sista gör den i och för sig orginal också. Säg 100k kompressor och lite annat kul. Då har du en dräpare för 180k, dessutom är M5 Touring handbyggd i 700ex och kommer bara stiga i värde framöver. Men vad menar du med "bygga på"? Skall du bygga in fullt med högtalare etc finns det annat än en handbyggd klassiker att ge sig på Bättre i så fall med en E90, finns inte många byggen på en sådan? Eller en 330i E46 och en kompressor? Lite vanligare att bygga på men med sjuk prestanda "för samma" budget


tack så mycket för svart


bmw m635csi...så får du en snygg bil också!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka