Köpråd om japsdämpare.

Hej! Funderar på att köpa en japsdämpare men vet inte vars jag ska köpa en helst nå kring 0-700kr men har sett att biltema har några japsdämpare och undrar. Blir det någon storskillnad på japsdämparna från biltema eller från något annat företag? Med tanke på att det brukar skilja i pris ganska rejält i vissa fall. Om ni vet något annat företag som har japsdämpare till hyfsat pris så länka gärna. Mvh Tomas



Svar på inlägget: Köpråd om japsdämpare.



http://www.stylingbutiken.se/ Där har du ett antal japsar till bra pris


stylingbutikens japsar är billigare än biltemas, och enligt min mening snyggare oxå


Hoppas inte du skall ha japs dämpen på 740 Om du nu skall ha det så dra en sväng in till Biltema!


www.danmobility.se


Nä funderar på en annan bil Men tittade på stylingbutiken så kostade den 850kr~ med frakt. Och på biltema 750kr men då har man okört dit och är ca 6mil dit.


Vad menar du egentligen?


antagligen att det låter förjävligt me en 740 me jappsdämpare...


En japsdämpare är universial ljuddämpare... Förjävligt låter de på de flesta bilar utan dess insats


KL Racing tar mellan 575kr - 695kr för japsar, har flertalet kompisar som åker med KL burk och är nöjda http://www.klracing.se/index.php?subpag . ategori=55 Mvh






KL Racing hade billiga jaspare. Men stod ingenting om frakt å sånt så funderar på att köpa från stylingbutiken där jag vet frakt å exakta summan.


Man kan ju kontakta KL via mail eller tele. så har du ditt svar ganska så fort..


Det går också. Men blev en från stylingbutiken 800kr~ med frakt. Inte så super farligt ändå. Tack för förslagen och länkarna!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka