Köpråd: B230fk , Prisförslag

Hallå, Vad tycker ni är ett överkomligt pris för en B230fk ltt motor som gått kring 20000-25000 komplett med allt samt kabelstamm,boxar?. Har tänkt att hinka ner en i min bmw e12 . Har fått prisförslag på 15000 men tror icke han skickar med m90 lådan då. Och låter lite väl saftigt i mina öron, om nu inte motorn är i nyskick och gått 10000-15000 eller är renoverad. Man får ju en komplett 940 för de pengarna... hehe Så vad tycker ni kan tänkas vara ett vettigt pris såhär mellan tummen och lillfingret?.



Svar på inlägget: Köpråd: B230fk , Prisförslag



7599kr eller nåt. Som du sa, man får ju en hel bil för 15k!


http://www.bildelsbasen.se/?index=stock . any_id=148 B230FK 16000 mil för 6125kr på en Bildemontering, kanske inte komplett direkt (ingen turbo? :P).


Nice med lite respons . Ska höra mig för med mer bilskrotar.Men den flesta vill bara sälja komplett block med topp typ, sen får man köpa grenrör, insug, e.t.c var för sig och då skenar det iväg . Måste bomba mer mail, hähä Money talks... Man skulle hitta nån privat som skrotar en så man får köpa lös allt i en klumpsumman, för är det nån firma så ska det krämas hit å dit. Hörde med en skrotbilshandlare som hade ute annons på blocket, och 15pix fick jag som prisföslag. Måste ju dock gå att förhandla en bit tycker man. Därav tråden.


15000 låter dyrt även om växellådan skulle medfölja..


5 för motorn och 5 för lådan brukar vara ett vanligt pris. allt billigare är en bonus men dyrare än så hade inte jag betalat


Tänkte det jag med, 10papp ligger rätt nära sanningen.. En eller ett par tusenlappar till kanske om allt är i riktigt fint skick o helt komplett ner till minsta skruv, dvs. även vxl.balk, kardan o spakställ


5lakan är väll ett vättigt pris som man inte gråter av... Men 15???? Är det guld fyllt block? :S



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka