Köpråd! v70 t5 eller ngn annan V70?

har alltid varit sugen på köpa en v70n-v70 2.4T-v70 T5a..vet ej vilken ska jag välja.. dom är så fin så finns inte. Tack för alla tips-råd:)



Svar på inlägget: Köpråd! v70 t5 eller ngn annan V70?



Jag hade nog valt en 2.4T. Men det är ju bara jag. Beror lite på vad du är ute efter. Jag är ju en sådan som inte bryr mig om hur stor motorn är och sådär. Tycker att 2.4T:n har hyfsat med drag och fungerar utan tvekan fint att köra "vanligt" med. T5:an har ju självklart jävligt mycket mer tryck, men jag vet inte om jag skulle tycka att det var värt det då både försäkring och bensinnota kommer att bli högre...


har alltid varit sugen på köpa en v70n-v70T-v70 T5a..vet ej vilken ska jag välja.. dom är så fin så finns inte. Tack för alla tips-råd:)


Är du vilsen av dig?


vaddå?


ja du, du har bestämt dig redan. motorvalet baseras på din ekonomi. även utrustningen. vad är din ekonomi?


Fel forumdel.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka