Köpråd: Evo ? :)

Tjena, har kollat runt lite på olika Evo's, men vilken av dom äre som är bäst eller vad man ska säga, Har kollat på evo 5&6. Sen hörde jag att nån sa att evo 3 var mer trimmvänlig. Tack på förhandSvar på inlägget: Köpråd: Evo ? :)5å6 håller bättre så det är vad jag skulle köpt mig! Annars finns det ett antal trådar så gör ett sök du


Vilken ska man välja av dom då? vad är skillnaden ?


Ingen som vet nånting?


Evo 5 är endast passagerarstyrd och Evo 6 finns som rättstyrd och kostar hur mycket som helst, sen skiljer fronten och baken litegrann med annan stötfångare och vinge tex, mer vet jag inte tyvärr. AYC pumpen brukar gå sönder på dom och den är snordyr. Grymt fina bilar som absolut inte ska "stylas" (förstöras) någonting alls!


Brukar AYC pumpen gå sönder på både 5 och 6an ?


Jag tror det är rätt vanligt på alla Evosar med aktiva diffar. Edit: När jag tänkte efter med hjärnan så blev jag inte helt säker på om Evo 5 har AYC, eftersom jag inte är någon Evo expert så får någon annan bekräfta om den har eller inte har det... Evo 6 har det iaf.


5:an har AYC också. Men det finns ju RS-versioner av båda som har normala diffar istället.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka