Köpråd toyota mr2 gti 94 italien import

som topic lyder jag är sugen på att köpa en mr2 gti italien import . vad ska jag se upp med ? och kolla extra noga med dom dära ? den har gått 13000 mil och har 3 ägare totalt vad jag fatta väldigt tack sam för svar mvh / tSvar på inlägget: Köpråd toyota mr2 gti 94 italien importNummer ett är att kolla så den verkligen är en 94:a, har sålts en del på blocket som påståts vara allt från 94-96 men som i själva verket varit äldre än så. 94 kom 3s-ge gen 3 med 175hk mot tidigare 156hk. Sen skiljer det lite med baklampor och sånt med. Sen ogillar jag själv italien-import, har kollat på ett par och alla har varit skruvade, gt-4or som påstås ha gått 13k mil men som varit slitnare än en 740 som agerat gangbang-bil i 40k mil.


har fått bilder övermotorn inändigt jooo denna hade 156 hk standard så det är alltså en sen 93a den hade mongose system och öppet filter en 50 årig gubbe som äger den . hur är den med targan vägljud och i övrigt ?


Targan brukar hålla tätt. Kan alltid be att få testa med vattenslangen eller en hink. Vägljud är inte något jag stört mig på, tycker den är rätt bra isolerad från det. Ett av få standardfel är "skrap" när man lägger i 2ans växel, samma som på celica (motorpaketet är till 99% samma) Annars är det bara att kolla det vanliga, så motor och låda går som det ska, rost osv.


okey tack för bra tips ... det är bra att veta sånt hära ska ju dock åka en bit över 100 mil för att kolla på den så man vill fråga ut han om mesta möjliga först


någon mera som vet nått ??


Du har även http://toyotaklubben.se/ där det finns en del nyttigt. Både i gamla och nya forumet.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka