Köpråd: Skoda Octavia RS -03

Vad ska man kolla förutom det vanliga för bilar med tidigare ägare? Är det en bra bil överlag? Bilen det gäller har gått 9700 mil.



Svar på inlägget: Köpråd: Skoda Octavia RS -03



Jag tar en rövare och gissar att bilen står på bilfirma i Uppsala. I så fall är den i bra skick förutom bakdäcken, som är snedslitna och låter och vibrerar. Annars märkte jag inget konstigt när jag provkörde, den drar fint utan missljud Om det nu gäller samma bil, vilket jag tror


Om det nu är samma som ovanstående så har jag väl inte mkt att tillägga.. Men kolla drivknutar och leta rost under. Klart en prisfråga men 05- är en bra mkt bättre bil..


Står på Salubil. Om det var den du provkörde, vad beror det på att den sliter snett?


Yes, det är samma. De visste inte riktigt, hade varit inne på verkstad men inte hittat något med bakvagnen, fyrhjulsinställning var också gjord. Kommer inte ihåg vad det var för sulor, men har för mig att det var något budgetmärke, så min teori är kassa däck från början.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka