Volvo 850???

jag undrar om det fins några fel som är vanliga på 850?ska nämligen åka o kolla på en imorn så ja vill veta vad ja ska kolla efter. tacksam för svar ganska fort:)Svar på inlägget: Volvo 850???Kolla olja under bilen..kan bli dyrt om packboxen gått mellan motor och låda. lyssna efter klonkningar. testa ac:n om det finns. lyft på olje stickan när motorn är igång...ska inte ryka något..om det gör det så är vevhusventilationen dålig. Om det är en turbo så kolla att den laddar bra.


Läs rubriksreglerna... Du MÅSTE använda en rubrik som beskriver vad du vill. i detta fallet exempelvis Köpråd: Volvo 850 GLT 93 eller vad du nu skall köpa. gör dessutom en sökning på köpråd samt 850 så hittar du många trådar som redan finns från folk som gjort det enkelt för dit agg söka genopm att använda tydliga rubriker! Posta dessutom i rätt forumsdel, detta är inte felsökning.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka