Köpråd: Racevänlig bil för runt 80 000 kr

tjenare, vilken bil väljer ni Evo skyline m3 En bil som man kan både köra street race me och ha som vanlig bil glida runt och ha sig ? vilken av dessa 3 bilar hade ni själva valt för de priset ochså? Och ge gärna själva förslag på någon annan bra bil/ i den pris klassen ?



Svar på inlägget: Köpråd: Racevänlig bil för runt 80 000 kr



Jag hade lätt valt M3:an!...att jag är Bmw-nörd kan ju tilläggas! Dock kan det bli svårt att hitta en riktigt fin för 80 000kr, lägg till ca 10-15 000kr så får du en riktigt fin M3 E36 3.0!


haha okej så du hade kört på M3an. har ochså varit sugen på en m3a men sen så dök Evo och skyline upp i skallen visst man åker bekvämt i en m3a med ratten på rätt sida, och rätt me bra pulver i motorn ochså men man kan göra så mycke mera med en turbo bil... så jävla svårt haha


Audi S2 eller S4/S6 Med 2.2 turbo. Ganska lätta att få lite mer HK i.


Jag hade nog lagt till lite cash och köpt en M3 3.2 i nyskick. Annars i den prisklassen hade jag valt Evon, då det är svårt att hitta en riktigt fin M3:a i 80.000 klassen.. Skylinen är ingen vidare glida runder bil (enligt polare med för mycket pulver under huven utan mest helg busbil..) Men vad vet jag.


en s2a skulle inte heller sitta fel hehe


aa så kan man ju ochså göra för den delen vad är det i 3,2 motorn är de 321hk ? men lutar nog åt Evon


M3<3 lätt


Köp en M3!


haha om man skulle vilja göra lite SUG trim på en m3a fan kan man göra då ?






fråga till dig, behövs det?


haha njaa beror på vilken man får tag på 3,0 eller 3,2... köper man sig en 3,0 vill man nog göra lite åt det men känns meningslöst att sug trimma en sugis men åt andra sidan så sitter man och kör Bekvämt i en sån


Jaa det behövs:)


HAHA håller me just där som turbo bil är lite skojigare


Hade också försökt fått tag på en M3:a


HAHA vafan ere ingen här som tycker att man ska satsa på en Evo både sticker iväg bättre och låter


ja precis, 321hk mot 286 i 3.0 (har jag för mig) dem extra märks ialf..! Sätt på ett kolfiberinsug på m3:an så har du lite fler pollar, och lite såna små saker. Tror inte du behöver mer HK faktiskt.. Dem brukar vara väldigt PIGGA om du hittar en fräsch fin M3a!


hehe okej Fint aa de har jag hört att kolfiberinsug ska göra lite mera och få den att låta Råare och piggare vad kan man göra åt avgassystemet då, har hört några m3or som Låtr som ferrari Ljud ? fattar inte vad dom har gjort för att de ska låta så ?


Evon skulle jag valt. Grym prestanda och väghållning, lätta att trimma. Sen har den ju 4 dörrar och ett stort bagage så det går ju fint att använda den till vardags. Dock inte lika bekväm som en m3a...


Joo Precis körde min brors evo 3 vart fast direkt!!! så in i helvete svårt att göra ett val, alla dom där bilarna har något spec Bra



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka