[KöpRåd;] Honda Civic Typ R på Blocket.

e intreserad av åsikter av Civic Typ R ägare eller FD ägare om detta objekt. http://www.blocket.se/halland/Civic_Typ . 11&w=3 Han vill Ge den i byte mot min S60; http://www.garaget.org/?car=18612 plus att han vill ha 10,000 i mällan i kontant Jag begär 135,000 i min annons på blocket. //WolfManSvar på inlägget: [KöpRåd;] Honda Civic Typ R på Blocket.Jag har en precis likadan fast i röd.. Jag älskar allt med den..ljudet från motorn..draget när Vtec kickar in.. sen finns det hur mycket som helst att köpa extra till på olika sidor på internet, speciellt i USA o UK.


Ser bra ut plus t det är en 04:a då den fick xenon lättare svänghjul, och tonade rutor som std. kolla så att 3:ans växel i kävar då det var relativt vanligt på dessa, har haft en 05:a själv. Övrigt en kanonbil, skulle aldrig sålt om det inte var för mitt kombibehov


Oki tänkte mig mer ni som vet vad bilen e värd i sitt skick med det som han listar i annonsen dok det med att den är körd med NOS hur mycket mer slitage har det varit på den den värkar ha hafft ur sprunget från Stockholm å nu nere i Göteborg. Tycker personligt att vi har unge fär ett gämt byte i frågan ... Båda bilarna är moddade har gått lika långt med documenterad service historia samt tillbehör vid sidan om. //S


Ok det e så jag har haft S60tin som hobby fordon tidigare sen skaffa jag Corvetten så nu står Volvon bara så då var tanken att skaffa sig en mindre bil vid sidan om. Där av man har själv bilen ute till försäljning samt even i bytes kategorin.


Fan ganska dyr ändå när du får en Golf IV R32a för samma cash Men men, de där 10 pappen vill han nog bara ha för att känna att han tjänar på affären..


Kolla på en annan bil är mitt råd. Den är alldeles för dyr!


håller med Eisenhult. Sen är min åsikt att bilar som är körde med NOS har gått hårt, riktigt hårt. Nej hade jag varit som du hade jag letat efter en annan CTR, var dock beredd på att när du väl har ägt en bil med Vtec så kommer du aldrig att gå tillbaka:)


Volvon är lättare att leva med till vardags, CTR är däremot betydligt roligare. Står du ut med en lite småettrig stötig bil till vardags tycker jag du skall välja CTRn. Men kanske inte just detta exet, inte bara för att den körts på NOS utan för att allt detta tillsammans ger mig intrycket att den fått slita hårt under sina 5 år den där


Att han har kört med NOS tycker jag drar ner på priset markant. Om man har installerat nos så betyder det men all säkerhet att man har gasat därefter.


Jo det e lite av min känsla med ..... //S


Jo jag kolla spannet på priserna på dom på blocket på 04ror det va mällan 90-120 lax. med 5-7000 mil på mätaren å dom flästa orginal.


Ok det e min inuation med ..... Ja jag har just nu bara Volvon till förvar man vet ju ej hur det blir i framtiden med Vetten å då har man något å falla till baka på men det e ju onödigt med å ha den bara där med som reserv då käns det mer i kast att ta in något mindre istället för förmodligen går jag från C6an till en C6 Z06 om 2 år. Som sagt så kostar ej S60tin mig ett dugg i dagens läge utan e en till gång som man har att traida med i förmån för något likvärdigt.


Får angna med min S60 till något attraktivare kommer förbi å ärbjuds i inbyte.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka