Köpråd: Lädervårdsprodukter

Jag hade tänkt gå över lädret på stolarna i v70in. Funderade på biltemas lädervårds-serie .. så pass billigt så skadar inte att prova tycker jag. Men det finns 3 sorter, Lädertvål - Läderolja - Läderbalsam. Lädertvål ska jag köpa i vilket fall, men sedan står det mellan antingen läderolja eller läderbalsam, för man behöver ju inte båda om jag fattat det hela rätt? Stolarna i bilen är mörka halvskinnstolar till v70 - 98 MvhSvar på inlägget: Köpråd: LädervårdsprodukterMen vad är du ute efter exakt?


Det är ju inga större fel på lädret .. klart lite slitet är det ju efter 11 år .. men jag är mest ute för att "underhållsvårda" det .. så att man slipper sprickbildningar i framtiden


Har själv kört med meguiars lädervård...en flaska som rengör och smörjer...all in one...funkade klockrent.


Jag provade Linden lädertvål o läderbalsam, köpte på motormässan i Malmö, har tidigare provat IKEA,s lädervård på en T5:a, blev sådär tyckte jag , men Lindens produkter var klockrena, har vitt skinn i min Ocean Race. Kostade 150 spänn båda burkarna o varar minst 5 år annars blev ja tippsad om IKEA.s av en kille som jobbar med bilvård, men ja blev inte sådär imponerad men Lindens gjorde mig mycket förvånad, min klädsel blev som ny


http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=270 finns inte i shopen nu men du får avvakta tills den är inne. Den är klockren annars har du också http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=148 som är väldigt bra med. Lycka till.


Jag köpte en sån här flaska i början på förra året men har inte användit den ännu. är den något att ha eller ska jag låta den stå oöppnad?


Provade biltemas läderbalsam och jag vart nöjd .. gick inte åt alls mycket (dels har jag halvskinn och dels var burken stor) Men 49kr vart det helt klart värt!


Läderbalsam e det vi använder på firman. Det håller länge å gör skinnet mjukt och skönt å så luktar det gott med. Sen så blir det inte så "nött" på vintern då det kan bli torrsprickor.


Den kan du ta o hiva i soporna direkt


http://www.autopower.se/Guider/Bilvards . Ladervard/


En klassiskt fel många brukar göra är att smörja in med "läderbalsam" direkt utan att tvätta och rengöra skinnet. Det brukar bli spår och veck med skit i skinnet när det blir gammalt. Jag köpte Autosmarts texil- och klädselrengöring. Köpte även en hård och en mjuk nagelborste. Bara att spruta på med Autosmart medlet sen gnugga med nagelborste, sen när den är skitig doppa den i vatten sen upprepa allting till skinnet ser fint och rent ut. Sen när skinnet har torkat, DÅ kan du smörja in skinnet med nått balsam eller liknande. (Tips! Stick in handen i en strumpa och sedan kladda på med hjälp utav den, blir enklare) Kan infoga lite bilder på min hur min skinninredning blev. 20år gammal skinn-inredning dessutom enligt mig i riktigt bra skick nu efter rengöringen. Efter: Hoppas det hjälper lite iaf!


åk upp till möbelhuset och köp riktig lädervård det där har jag provat...det blir mest kladdigt


Jag har använt Turtle Wax leather cleaner som jag tycker funkar utmärkt? skinnet blir mjukt och det skyddar även mot UV.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka