KÖPRÅD angåenge ford sierra cosworth.

Som sagt BMW,n ligger nu på blocket och ska säljas och nya roliga grejer ska rullas in i garaget nu när det är färdigbyggt. inge mindre än en cosworth, pris klass 60-90 tusen hade jag tänkt att pendla mellan för att hitta min trotjänare, så ifall ag hittar någon som är inresserad av byte+pengar så är det kalas. tips angående vad man bör tänkte på angående cosworth är det lätt att få tag i delar/styling/trim ja berätta gärna mycket,Svar på inlägget: KÖPRÅD angåenge ford sierra cosworth.Tänka på? Att en sierra cossie behöver mycket omvårdnad och kärlek (och en del pengar) för att rulla.


Köpte själv en Sierra Cosworth RWD -89 för några år sen, va import från italien och jag va första ägare i sverige. Ett råd är därför att köpa en som rullat i sverige några år så slipper du byta massa skit, typ bussningar som spricker pga av vårt vackra klimat. Kan varmt rekomendera cossien annars, helt klart den roligaste bilen jag ägt, går riktigt fint med 330kit Mvh


inte precis som att dom går sönder utan anledning? tack för tipsen ska titta runt lite mer, mvh


http://www.fordclubsweden.se/forum/ där finns all info du behöverKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka