Köpråd: Billig dieselkombi

PGA att jag kör för mycker för att ha en bensinare, och passaten snart har levt ut sin projekttid så är jag sugen på köpa en billigare dieselkombi. Jag har följande krav en eventuell bil: -Kombi -Diesel -Maximal bränsleförbruknings landsväg: 0,55L/mil i 110km/t -Original Xenon -AC/Klimat -Elhissar/elspeglar -Drag -EJ GAMMAL TAXI -Max 80000 kr Är själv lite inne på en 320d E46 Touring 02-04. Har ni några andra förslag?



Svar på inlägget: Köpråd: Billig dieselkombi



Bmw låter bra, ett tips är att kolla runt på Autopower om du inte redan kände till sidan


Är du nöjd med passaten så kanske en sådan fast i TDI skulle kunna vara ett alternativ? Farsan min hade en sådan som tjänstebil under 5 år, inte mycket strul alls, bara de vanliga slitagedelarna som behövdes bytas. Hade gått 23000mil när den byttes.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka