Köpråd Bmw 328 E36?

Nu ska det handlas bmw, vanligaste felen på bmw 328 E36? Vissa saker vet jag, men gärna så mkt info som möjligtSvar på inlägget: Köpråd Bmw 328 E36?vanliga fel - slutkörda? fast köp svart. Kolla in Darkie hans e fina!


eller kolla på www.autopower.com där finns allt om bmw köpråd osv mkt bra hemsida


köp min


Ett hett tips är att kolla så det inte läcker in vatten! Det är väldigt vanligt på Coupémodellerna, främst på E46 men det händer även på E36:an...min t.ex! Min läcker in "någonstans" på passagerarsidan, vattnet samlas på passagerargolvet...så spola runt dörrar, taklucka...över hela bilen helt enkelt! (Skall tillägga att jag självklart inte kör med min i regn tills jag löst problemet! Sen får man såklart vad man betalar för. Köper du en 328 E36 för 25k-30k lär du ju få ett vrak...men om du köper en för 55k-60k kommer du få en riktig pärla! Snälla köp ingen "fast and the furious stylad" tramsbil bara...E36:orna ser förjävliga ut med sånt skräp på sig! Försök hitta en med M-paket och orginalgrejer! 100000xxxx...gånger snyggare! Finns massor av fler tips på www.autopower.se ...klicka på "Begagnatguiden" och sedan E36=) Är förövrigt sjukt galet nöjd med min 328:a, galet härlig bil med prestanda/köregenskaper som räcker gott och väl!


Tycker allt du behöver veta finns i Autopowers, begagnatguide, men kolla alltid upp bilen för en bil för 50-60k behöver verkligen inte vara en pärla samtidigt som en billig en kan vara toppen. Jag köpte min bil till ett riktigt bra pris förra året och den har inte kostat 2000:- på snart lika många mil. Under min ägartid har jag hunnit gå igenom den ordentligt, och den är/var verkligen i toppskick. Bra mycket finare än vad många "dyra" bilar är/var (svårt att jämföra och sätta ett pris då det var högkonjuktur när jag köpte och priserna låg betydligt högre) Så när det gäller vägbyggda bilar som Bmw är skick mycket viktigare än pris och miltal, kolla alltid upp bilen och anta inte att en dyr bil är bra!


Hehe tackar ödmjukast för denna kommentar. Kul att höra Min var slutkörd i bakvagnen när jag köpte den. Så fick riva direkt och fräscha upp allt undertill. Så mitt tips är att kolla så att alla bussningar i bakvagn är fräscha eller bytade för inte så länge sen. Drivlinan brukar vara i toppskick då det är väldigt överdimionerat. 328:an har tex samma växellåda som M3: 3.0:orna.. Min är eventuellt till salu efter vallåkra eller till nästa sommar.. har inte bestämt mig än. Men den är ialf i toppskick och är inte rädd att visa upp den på Vallåkra om du är sugen på att se hur ett fint exemplar ser ut hehe... Har bytat ungefär allt som går på bilen. (slitdelar) Så kan en del om dessa modeller. Kan skriva vad du ska titta lite mer på i ett pm in annan dag. Ska sova mig nu mvh skog.


Tack För Alla Tips Men Nu Är En Handlad


Grattis, hoppas du blir nöjd med den


Grattis! 328 är en mycket trevlig bil. Snygg färg också!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka