Köpråd: Vilken fyrhjulsdriven bil för ca 15k?

Hejsan! Dags att göra mitt första foruminlägg efter ca två års medlemskap, har sökt men hittar inget som passar riktigt min fråga. Nu är det så att jag är less på att köra 740 på vintern eftersom framkomligheten är inte den bästa, har länge funderat på något fyrhjulsdrivet, så nu tänkte jag höra vad ni rekommenderar för bil för ca 15.000:- Har kollat lite på Audi 100 C4 Quattro, men dessa som dykt upp i närheten har varit "skit". Hade tänkt mig en ganska stor kombi. Man ska få in lite större grejor utan problem, ex spis, diskmaskin. Kortfattat:15 000 Ganska stor kombi Gärna lite större motor.Svar på inlägget: Köpråd: Vilken fyrhjulsdriven bil för ca 15k?Med dom kriterierna så är det bara Jeep Cherokee (inte Grand) som finns..


Vet inte hur gamla Passat VR6 Syncro är storleksmässigt, men bör väl inte vara alltför liten. Prismässigt borde den ligga i de trakterna, kanske något högre?


En gammal Subaru Legacy eller Mitsubishi Pajero


Audis quattro modeller (äldre givetvis). Svårt att hitta en fin dock som inte är hårt körd eller som där är något fel på


Hmm, jag kanske var lite oklar, men hade tänkt mig en vanlig personbil, och ingen suv eller jeep. En volvo 745 är helt okej storleksmässigt. Ska kika lite närmare på en Legacy, verkar vara en okej bil också.


köp min audi v8 ;D för 18 lök ingen kombi men ändå


En av bilarna vi har ä en Legacy -92. Rätt pålitlig & driftsäker. Tar sig fram bra på vintern, bara å spätta på=). Dock inte i en halvmetersnö på en lägda! (Beprövat...) Våran ha börja rosta hyffsat nu, men den är int så värst underhållen. Men har sett en hel del i kring samma årsmodell som ser bra ut. Du kan säkert få löst en för under 20 åxå.


En Bmw 525IX är ett roligt och bra val, men precis som med Audi quattro är det svårt att hitta en fint ex som inte buskörts en massa för 15k... Skall du bara ha en bruksbil är nog en Jeep Cherokee eller liknande lämpligare, eller framför allt lättare att hitta ett ok ex. Även Suzuki Vitara kan jag rekommendera, bra och styrktåliga bilar som tar sig fram.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka