Köpråd: Kia Cee´d Pro

Varför inte? Kia är på god väg till att bli nästa svenssonbil. I mina ögon är detta den första Kian som är något att ha. Och snygg är den dessutom! Köp den om du verkligen vill ha den.



Svar på inlägget: Köpråd: Kia Cee´d Pro



Håller med. nu har jag inte provkört den men är själv sugen på att byta ut min s60 mot en sådan.


Dom jag känner som åker Kia gnäller inte. Polaren har en (www.garaget.org/Perry89) och den pinnar på bra. Satt ibak hela vägen till Mantorp (20mil) och det var en ren fröjd! Sen har en jobbarkompis en som jag samåker med och den är lika fin den, dock skinnsäten och jag får nog säga att jag föredrar tyg som i Pärrys men skinnet måste väl slitas lite Båda bilarna är 2.0 Diesel.


demobilar ska amn väl aktar sig för.... är inte såna de låna ut om man vill provkör? sen 2008 modell ska vara riktigt bra...har 3 såna där på mitt jobb de e jätte nöjda. de e kvicka o snåla att köra sen tycker att de e snygga också e inte de o huyndai i30 samam bil? sjyssta garanti de ha är de 7år?


Brorsans tjej åker en sån och hon är jätte nöjd. den går bra och är snäl som fan. sen att det känns plastigt och billig på insidan så får man räkna med med tanke på priset. sen vet jag att den finns vissa som har sportpaket med annan kjolpaket runt om(snygga som fan) och trim box för dislarna så de får 170-175hk och bra med vrid:cool: har du pengarna och du tycker pro´ceed är snygg så köp en sen lär inte förlora mycket pengar på att sälja den om ett år.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka