Köpråd!! VW Jetta -90

Jag är lite inne på att köpa en VW Jetta -90. Undrar om någon skulle kunna ge lite tips på vad man ska se upp för (Rost, Lack, Motor, Vxllåda m.m)? Vad är ett rimligt pris för en bra Jetta? Nån som har en bra sida över recensioner av VW Jetta -90 skicka gärna länk.



Svar på inlägget: Köpråd!! VW Jetta -90



En bra sida med lite mer kunnigt folk är www.vwgolf.se I rostväg är det väl inte ngn större skillnad än golfen men titta kring dörrhandtag, framrutan, framvagnsbalken. Vet inte vilken motor som är vanligast men skulle väl tippa på att 1.8 med elektronisk förgasare (RP-motorn) är ganska vanlig, kan vara lite ojämn tomgång på dessa i övrigt en bra motor. Pris är väl beroende på skick och mil, men jag skulle tippa på runt 8-10 000 med en bil i hyfsat bra skick med runt 20 000mil på mätaren, senast förra veckan såg jag en 90-91:a med 19 000mil på mätaren för 5000kr Mvh


Leta efter en med "GL" paket. I övrigt bra motor 1,8.. Jag hade en -90 som gått ca 24+ och var i skapligt skick. Det mesta fungerade utan några större problem, motorn hade jag inga problem med, rost lite här o där fanns, speciellt bakluckan o huven. I övrigt mycket strulfri bil med tanke på antal ägare/ålder som min hade haft..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka