Köpråd: Märke och miltal?

Hej igen allihopa, Jag är fortfarande på jakt efter min allra första bil, och jag har "tyvärr" en hel del alternativ kvar att välja på, då jag har fått många nya intressanta förslag på diverse fabrikat och modeller. Nu undrar jag främst om det finns några märken som allmänt håller hög kvalitet, och om det finns märken som man bör akta sig för, speciellt när bilen har en del år och mil på nacken? Sen undrar jag även vilket miltal man bör hålla sig under om man ska köpa en begagnad bil. Är 10000 mil maxgränsen, eller kan man köpa en bil med närmare 15000-20000 mil på motorn? Med vänliga hälsningar.



Svar på inlägget: Köpråd: Märke och miltal?



vilken prisklass är det som gäller!?!? upp till 10 000: så är det volvo 2/7/9 serien som dominerar stort. 10 till 20 000: så är det antingen turboversionen på volvos 9 serie(volvo 940), annars så finns det fina VW golf 3 och polo här. 20-30 000: bmw e36 i diverse olika modeller , även sportigare VW i fint skick finns här.


Alltså det är INTE köpråd om man har allmäna frågor om bilmärkens kvalitet överlag. Fundera på vad du vill ha svar på och starta en tråd med de frågorna med en därför lämplig rubrik.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka