Köpråd: Cab med Turbo.

Jag hade satsat på 9-3:an. Känns lyxigare och som en modern bil. 900:an känns lite smågammal. Köp en 9-3 så blir du nöjd. Ang. 200 hk och uppåt så är det endast Aeron som har detta original. Men jag misstänker att du ska trimma, så då är det väl strunt samma. Vanliga 2,0t är sköna de med. Är det seriöst trim du ska pyssla med så har jag förstått att T5-motorn är mest trimvänlig.



Svar på inlägget: Köpråd: Cab med Turbo.



Håller med satsa på 9-3an! Hur menar du nu? 9-3an fanns ju att få med samma motor som aeron utan att den hade diverse olika utrustningspkt! sen ÄR motorn som jag har trionic5 på 200 hk orginal den mest trimvänligaste! och bra mkt billigare att försäkra en aeron!


Ja, det gjorde den kanske. Fel av mig isåfall.


Plastruta bak på BMW cabbarna är ju för jäkla fattigt, så lätt en 9-3 cab med T5-motor och Viggenpaket. Sen allt snack om väghållning, kanske lite fel att satsa på en cab om det är det viktigaste


Köp en saab, titta på min så kan du inte bli annat än sugen, dock får du nog plussa på lite mer än 50k om du ska få en schysst bil. mvh


Tack! Det ska jag läsa igenom en regnig dag, hehe


HAr du köpt ngn bil ännu?


Nope, ändrade planer väntar lite



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka