Köpråd: "Modernt", max 40,000:-

Bmw 316 compact, inte dyrare att äga än de du räknade upp att men du har i alla fall roligt mellan A och B



Svar på inlägget: Köpråd: "Modernt", max 40,000:-



-- Kör på en Vw polo 1.6 l (Du vet vad du får och är lätta att sälja)När du sedan ska köpa en BMW..


Vw polo eller Vw Golf IV (4) skulle jag satsat på...


Säger samma sak, fundrar på att köpa en inom några år. Visserligen är jag inte så påläst ännu men något bättre alternativ kan jag inte hitta... Vill du ha en bra bil ska du satsa på japanskt, tyskt eller en Punto, Stilo har jag tyvärr ingen koll på. Redigerat: Min nyfikenhet gjorde att jag sökte information om Stilo, bra bil det också.


Tack för alla svar! Det var verkligen schysst av er att komma med förslag och tips, och tack vare dem har jag lyckats få ner antalet bilar till endast 4 stycken. - Fiat Stilo - Volkswagen Golf IV - Volkswagen Polo - Audi A3 Jag köper nog den som finns till det bästa priset för dagen.


Fiat är verkligen inga dåliga grejer, visst är Vw bättre men om man ändå skall köpa en sådan kan man ta den bättre varianten av modellen nämligen Audi A3. Vill man ha nått lite personligare och lite roligare val är Fiat Stilo en bra bil. Så försök helst satsa på någon av dem är mitt förslag


Satsa på en vw, bra och pålitliga bilar till bra pris. Tex. http://www.blocket.se/jonkoping/Volkswa . 12&w=3



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka