Köpråd: Nissan 200sx s13

Går i lite köpe-tankar... Vill ha en kul bakhjulsdriven bil som INTE är BMW... Å har fastnat lite för 200sx... Vad ska man "kika lite extra" efter när man köper en? Så man inte åker på någon riktig nitlott... Inte så insatt i dessa bilar... Annars; vad ska man hitta för kul bil om man inte tar en 200sx... Får kosta max 70.000:- men gärna hälften så mycket... mer tillåter inte budgeten... Tacksam för tips!



Svar på inlägget: Köpråd: Nissan 200sx s13



Du borde kunna få en riktigt fräsch och vettigt trimmad S13 för de pengarna, ev. en billig, standard S14? http://www.blocket.se/varmland/Nissan_2 . =8&w=3 <-- Där har du drömmen =P Hade varit ballare med RB26DETT men vafan, en SR20DET är inte fy skam det heller, avsevärt bättre än CA18DET


Det finns jättemånga trådar. Bara att läsa. http://www.garaget.org/forum/search.php . =517187179



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka