Vad får man för 20.000kr?

Tjena. Hade behövt hjälp med att hitta / förslag till en bra rolig bil. Golf Mk2 v16 är den det bästa för det priset? Hjälp gärna!



Svar på inlägget: Vad får man för 20.000kr?



Lägg till 3 tusen så kan du få min 850 turbo!


Hehe Kan ju fundera


http://www.blocket.se/kalmar?q=&cg= . &md=th bara välja o vraka


min omega för 15 såklart^^ haha.. inte hittat ngt på blocket du e sugen på? svårt att säga exakt vad man får här men för 20k så borde du kunna hitta ngt du gillar:)


Nix, har inte hittat något direkt. Men vill ha en billig bil gärna en projekt bil, men honda Accord Vtec har jag fastnat för med priset på dem är ju sjuhöga!


Accord vtec, vilken modell tänker du på? De som ligger i regionen 20-25k har snål vtec, dvs inga fartmonster. Återigen kan jag rekommendera Rover 620ti (turbo intercooler) som förövrigt är en Honda Accord av de modellerna du funderar på. Relativt ny bil med betydligt bättre prestanda än tex en Golf 16v. Utrustningsmässigt ligger den ljusår före. Kruxet är att hitta en som är orörd med så få mil som möjligt.


Mazda 626 v6?


Beror helt på vad man vill ha. Om man vill att det ska gå fort på motorvägen bör man köpa en Saab 9000. Men om man vill att det ska gå fort i kurvorna så ska man köpa en lätt bil. Typ 205 GTi.


Min 540 för 10000:-






Vad är det för fel på den då? annars köper jag den:D


Kolla på blocket i skåne sök på 540.


Skatteskulder på 3K läste jag senast igår


Precis. är ju inget direkt fel men trist priset är satt därefter. Går mycket bra har ju en del småfix. är garanterat i bättre skick än många andra 540 på blocket.


Som skrivits är 205 GTI ingen dumt val, annars kan du få en fin Bmw E30 eller E34 för det priset. Se upp för slutkörda ex bara, köpråd hittar du på www.autpower.se under "begagnatguiden"


Saab 900 T16 inget högfarstmonster (lågt utväxlad låda, 200 @ 5500 RPM (5ans växel) men fy satan så bra dom går väghållningen orginal är inte nått o skämmas över men med nya fjädrar o dämpare så har du en bil som flyger förbi många bilar på bana med Roliga bilar helt enkelt, sen inte minst är saab-folk otroligt trevliga, har dock inte erfarenhet av andra men jag hoppas det är så där med


en ungdomskörd audi a4 1.8t får du garanterat för det priset, Vr6 kanske, eler en kram


20 000, ja då får du 40 000 bubbelgum, 2000 bärs eller 500 dosor snus Nä men en lite sliten 9k Aero, volvo s70, s40. Vad är du ute efter?


940 turbo


320 coupe



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka